Přejít na obsah

Media Command


Doporučené příspěvky

post-78913-0-97477800-1430343892_thumb.ppost-78913-0-77362100-1430343899_thumb.p

Media Command – ovládání infotainmentu ze zadních sedadel prostřednictvím tabletu.

Možnost ovládání infotainmentu prostřednictvím chytrého zařízení s Mirrorlink. Prostřednictvím funkce MirrorLink lze na obrazovce infotainmentu zobrazit kopii „zrcadlo“ displeje mobilního telefonu a prostřednictvím dotykové obrazovky MIB ho lze ovládat. Jednoduše tedy lze využít naistalovaných
aplikací telefonu jako je například navigace. Je možné použít všechny nainstalované aplikace, které mají certifikát o jejich bezpečném použití za jízdy a jsou tedy kompatibilní s funkcí MirrorLink™.
Pro funkční propojení je potřeba pouze mobilní telefon spojit prostřednictvím kabelu USB s palubním infotainmentem. Propojení kabelem poskytuje jak datovou konektivitu tak zároveň i telefon nabíjí. Po prvotním spárování zařízení se funkce na telefonu inicializuje sama (po výběru funkce na ovládacím panelu MIB) a zobrazí seznam dostupných (MirrorLink™ certifikovaných) aplikací. Telefon pak pro další funkčnost může používat i bezdrátová připojení jako je WiFi (internetové připojení) a Bluetooth (propojení s přípravou pro telefonování). MIB si pamatuje poslední připojené zařízení, při připojení telefonu pak není potřeba ho znovu inicializovat a spojení je navázáno automaticky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zatim neporadim, jelikoz jsem Mirrorlink jeste nezkousel... Obecne je divne, ze navigace by fungovala jenom u stojiciho vozidla:). Jeste by stalo za to uvest typ telefonu kvuli OS. Ale zkus zalozit nove vlakno, treba "Bolero - Mirrorlink", tady k MediaCommandu se to moc nevaze.

 

Nebo jeste zkus mrknout do sekce Octavek III, pokud vim tak bolero je tam stejne, mozna uz nekdo ma zkusenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám jeden dotaz, mám Bolero SUPERB 3 (2015) a spojení přes mirrorlink je funkční pouze u stojícího vozidla.

Jakmile se rozjedu píše mě například originál navigace Sygic, že některé funkce jsou dostupné pouze u stojícího vozidla.

Může mě někdo poradit co s tím?

 

Sygici jsou dva.

Jeden ten co pravděpodobně máš a druhý ten zvládne propojení přes mirrorlink.

Ten se jmenuje Sygic Car Navigation.

S tím to funguje, mám to odzkoušený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdravím všechny příznivce on-line vychytávek.

Máte někdo větší zkušenost s Media Commandem? Jde o něco návykového, co se do auta vyplatí? Zajímalo by mě, jak jde pomocí aplikace nasdílet více online připojených zařízení k hot spotu v autě? A lze přes to například kontrolovat spuštěný obsah v tabletu dětem na zadních sedačkách? A umí tuto funkci i samotný infotainment v menu?  Druhou věcí je navigace. Je to dobré třeba při přípravě trasy do navigace, kterou poté pošlete do infotanmeintu? Funguje to stejně jako v Care Connectu, kde při vložení vícero cílů aplikace spojí pouze projíždějící body, ale už člověku nenabídne výběr tras (tedy eko, rychlou, krátkou)? To udělá až samotná navigace po importu. 

díky za vaše zkušenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Když už nikdo nemá zkušenost s Media Commandem, lze vůbec kódem SWAP do superbu dodatečně uvolnit tuto funkci? Známý říkal, že Škoda to má povolené pouze u vozů Karoq, Kodiaq a Octavia. Co je to za politiku? Amundsen je až na Citigo ve všech modelech ŠA. U Columbusu bych to očekával automaticky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, ferda25 napsal:

Zkus si nainstalovat aplikaci v mobilu a postupovat jako kdyby byla funkce aktivní, některé verze softwaru to podporují, že to stejně funguje(jen není volba Media Commamd v menu). 

 

Řeknu mu. Na některých zahraničních shopech je tento kód dokonce dokoupitelný. Najde se pak u nás někdo, kdo si lajzne kód dodatečně dohrát přestože to výrobce oficiálně nepodporuje?:-)

Editováno: , autor: radlat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...