Přejít na obsah

Škoda KAMIQ


PTiCA

Doporučené příspěvky

Ach jo, už zase soudy před tím, než se začne vůbec prodávat, než je známá cena... Po uvedení ceníků zase začne pláč nad tím, jak je ceníková cena vysoká, a jak konkurence nabízí auta levně (přijde smršť nabídek na předváděcí a skladová auta se slevou prodejce). No a aby se to doplnilo, tak ještě před začátkem výroby se začne řešit dodací lhůta a to jak je strašně dlouhá...

Nebylo by lepší toto nechat, když už to máme zhnuté a zabývat se těmito věcmi až bude KamiQ opravdu dostupný, bude známo jakou dá prodejce slevu a jaká bude skutečná výbava a dodací doba? Navíc kdo si ho chce koupit, ten si ho koupí za daných podmínek, kdo ne, koupí si něco jiného.

EDIT:
Moderátorům se omlouvám za OT, ale myslím že tento scénář stačil u Scaly a kdo chce, může si to tam přečíst a jen zaměnit názvy modelů...

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc hezky k ceně to mj. napsal v úvodníku přílohy MF Dnes R. Švidrnoch :

...."až se budoou chlapi v hospodě rozčilovat, že Kamiq je tak drahý, nemůžou z toho vinit Škodu - ale jen jeho kupce."

Holt dnes to v automobilové branži funguje tak, že pokud je zájem, snaží se výrobce dostat cenu co nejvýše.

Já tedy očekávám rozdíl mezi vozy Scala a Kamiq v průměru 40-50 tisíc Kč.

Kdo chce koupí, kdo nechce nekoupí.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak nechal bych to pouze na potencionálních kupcích. Pokud se to nebude prodávat ( tipuji 10tis. ve 2020 v ČR), hýbnou s cenou jako Rapid 2012. Osobně mě zajímají na konci roku prodeje T-Roc.

Nějaké povídání ?

http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-a-hyundai-si-nikdy-nebyly-tak-podobne-srovnejte-si-novy-kamiq-s-konou/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Editováno: , autor: Jan R.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou fotka low světel zatím internetem neproběhla? Někde jsou ty zdvojený světla popisovaný, že takto to je jen u Full LED a jinak snad zdvojený nejsou, ale to jsem asi jen nepochopil smysl těch slov protože to by byla hovadina mít dva různé nárazníky.

 

Ještě jsem hledal kde jsem na to narazil, ale asi na toho uja o stránku dozadu a jen jsem to blbě pochopil. Jak je teď v módě “vytrženo z kontextu” ?

Editováno: , autor: MilanHos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdo to tu už psal. Mě to připadá jak vyšší Fabie ale bohužel i s vyšší cenou. Vypadá to tak, že kdo bude chtít mít aspoň trochu vybavené auto tak se za chvíli pod půl milionu nedostane. Ty cena fakt rostou úměrně našemu českému platu, děs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak musím říct, že tohle se Škodě opravdu nepovedlo. Myslím tím čistě design. Nerozumím tomu, proč je předek ala "citroen" to fakt nechápu. To už jsou na tom tak špatně, že  musí opisovat od jiných automobilek? Proboha, vždyť je to do oči bíjící.....i Hyundai Kona má přední část podobnou, myslím tím rozdělené světlomety..... Podle mně to nařídili Germáni aby udělali něco nepěkného, protože se Škodě moc daří.....? jinak si to nedovedu vysvětlit. Seat Arona zepředu fakt povedená, VW T-rock hezké auto, ale co to proboha upatlala Škoda, tak to je něco.... Teď jsem zrovna ve Světě Motoru četl v rubrice bazar o citroenu cactus a říkal jsem si jaká je neskutečná podoba s vozidlem o několik stránek před ním, kdy tam představují Kamiq. Zkrátka takový český  Cactus, nicméně věřím, že si své ortodoxní příznivce tento model najde. 

Ale abych jenom neškodil, interiér se mi moc líbí a zadní část karoserie je také povedená, ale kvůli divně koukající světlometům s ledkovým obočím bych si tohle auto nekoupil čistě z důvodu nepovedeného designu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, pravda, napsal jsem to špatně, máš pravdu, že se na tom maká hodně dopředu.......akorát to v tom případě napadlo několik tvůrců najednou, protože si to nějak nedokážu vysvětlit, čím to, že do světa chodí jeden model za druhým z rozdělenými světlomety......

Přitom, tady se to myslím už trochu lépe povedlo a citroen to začíná pomalu chápat, že s světla mohou být oddělena, ale musí to dohromady dávat určitý sourodý celek......

 

Citroen_C5Aircross_-11.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Říct o rozdělených světlech, že jsou okopírovaný od konkurence je stejný jako říct, že výřez v displeji dnešních smartphonů kopírují jeden od druhého. Je to prostě určitý trend v daném segmentu a výrobce se jen rozhodl, že místo konzervativních jednotých světel zvolí odvážnejší variantu. Přecejen ale už i Yeti před Fl měl světla zdvojená, takže dá se říct, že dokonce i tradici ve Škodovce to má. 

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...