Přejít na obsah

Závady


Bury1104

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj všichni, 

 

já teda hlásím, že mi na Rapidu SB MR2019 odešla jedna svíčka v 50 000 km. Autu najednou strašně kolísaly otáčky, z motoru jsem  měl pocit, že se v autě tak mele, že z něj asi vyskočí. Dovezli jsme do Škoda servisu a oprava byla pár tisíc, tuším že to bylo kolem 3000 - 3500,- . Teď mi začala svítit žlutá kontrolka motoru a auto píše závada start/stop, tak uvidíme co to bude, každopádně nepociťuju, že by se na jízdě cokoliv projevilo.

 

Pokud jste se s tím už setkali tak dejte vědět, co by to mohlo být.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Měl bych takový dotaz ohledně kontrolky MIL (oranžová, tvar motoru). Kontrolka mi zhasne vždy cca 1-2 sekundy po nastartování motoru, ne tedy okamžitě. Auto (Rapid 1,0TSI DKRC) mám krátce, tak ani nevím jestli je to normální jev, či nikoli. Jak tato kontrolka zhasíná na Vašich 1,0TSI po nastartování? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nič tam v pamäti možno ani nebude, skôr tie dlhšie svietiace kontrolky spôsobuje pokles napätia pri štarte, hlavne v minulosti na predchádzajúcich modeloch zvykla tak svietiť napríklad kontrolka ABS po štarte ešte nejakú chvíľu. Ale na funkčnosť to nemalo žiaden vplyv, poprípade stačilo len dobiť aku. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...