Přejít na obsah

Testovací jízda


hrbeklibor

Doporučené příspěvky

Zdravím,

nevíte někdo, kde by mi půjčili auto na víkend? Rozhoduju se mezi Superbem 3 a Passatem B8, 140kW, DSG, 4x4. Jenže většinou je ta testovací jízda cca 4-5 km a to mi opravdu nestačí.

Máte někdo zkušenosti, kde by byli teda ochotný půjčit auto na víkend, nebo alespoň na jeden den? Dík moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že to nebude úplně populární názor, ale ani trochu se nedivím přístupu prodejců. Ruku na srdce, i tady jsou lidé, kteří nepoznají rozdíl u OIII mezi klikovou a víceprvkovou nápravou. Neshazuji to, pouze říkám, že to není pro 70% lidí postřehnutelné a pro dalších možná 15% ani po přímém srovnání. Testovací jízdou prakticky nic nepoznaji. Řada lidí má jako vrchol kolosální rozhodnutí, jestli naftu nebo benzin.

 

Prostě filtrují vychcánky, kteří si takhle zdarma půjčí auto. A to ještě nejsme u situace, kdy po zápůjčce prodejce nedejbože nepředloží zrovna nejnižší nabídku. Pak totiž většinový zákazník na jakékoli předchozí služby zapomíná velmi rychle.

 

Šel bych cestou nabídky nějaké zálohy, aby bylo vidět, že z tebe nekouká jenom 160 najetých kilometrů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zítra mám domluvený 2 auta v Litoměřicích. Každý po 100km. Není to žádná sláva, ale myslím, že mi to bude stačit. Nic lepšího jsem nesehnal. Ono by mohlo stačit, kdyby po lidech chtěli zálou 10tis na spoluúčast a třeba 5tis pro případ, že bych v autě, nebo na autě něco zničil, jak píše M_ike. Ale 5tis za víkend že mi ho půjčí, to určitě ne.

Jinak jde o 2,0TDI, 110kW, DSG, Předokolka a 2,0TDI, 140kW, DSG, 4x4 tak se těšim :)

Editováno: , autor: hrbeklibor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V létě jak jsme řešili Kodiaqa, tak prodejce mi nabídl sám zkušební jízdu a pak mi řekl, nechcete ho na víkend ? Byli jsme omezeni nájezdem 250km, pojištění si vyřídili a my nic neplatili krom benzínu. Za víkend jsme zjistili vše co jsme chtěli a v pondělí jsme objednávali. Neměli problém půjčit nám jakékoliv auto co měli na škodaplus. Vzorový přístup.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký den, jen osobní zkušenost: při výběru aut jsem nikdy neměl problém domluvit zapůjčení vozidla na víkend. Jediná automobilka, která to údajně nedovoluje "systémově a zásadně" je prý Audi. Jinak všechna auta která mne zajímala (VW Passat, VW Aerton, Š Superb, MB-E, Jaguar XF, BMW 5, Volvo S90) nakonec domluvena byla. Všichni prodejci měli nějaká omezení v kilometrech (250-600), všichni požadovali dotankování "do plné". Některé automobilky (VW, Škoda, Jaguar) měly zákaz jízd mimo územi ČR. Zálohu jsem nikde neskládal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Verejne mimo klasicky seznam skladovych vozidel na webu skodovky/jednotlivych dealeru ne. Nejsou tam uvedena vsechna auta a neni stoprocentni ani to, ze predvadeci/skladove je skutecne predvadeci nebo skladove. Dealeri ale zpravidla jsou ochotni a nekdy nebyval problem ani s tim, ze dane auto zajisti odjinud. Jak je to na Slovensku, to presne nevim.

 

Alese, co ti dal na tvoji otazku minus si nevsimej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, deto napsal:

Existuje nejaky zoznam predvadzacich vozidiel Skoda v jednotlivych dealerstvach?

Mal by som zaujem o vyskusanie si konkretneho modelu (Sportline 1,5 TSI MAN) ale rad by som sa vyhol obvolavaniu dealerstiev jeden po druhom.

neco podobneho jsem resil. Chtel jsem vyzkoučet vice motoru s kombinaci Man/DSG. Nejprve jsem zkousel infolinku Skody. Ale totalni propadak. 3 krát slibili, že najdou určite auto a ozvou se mi. nikdy to neudelali.  Nakonec ale dealeri maji moznost nahlednout do databaze s predvadeckama a tak jsem se k tomu dostal. Ale je dobre si tam zavolat. Stalo se asi 3x, že něco měli mit ale už nemaji.

 

S pujceni na vic nez jen na predvadeci jizdu 5-15km  je ale problem.  Pokud ale beres nekolikate  auto od nich, tak ok. Ale branili se tomu. Pry s tim jezdi reditel a podobne reci.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...