Jan R. 1,618 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Scénář jako v 2015, když jsem objednával F3 - slabší TSi bubny vzadu, za přípl.2000 kotouče. 70kW verze vzadu s bubny, 85 s kotouči. Oni stejně ty škodovácké zadní kotouče nic moc. Na F3 i Sup III si lidé stěžovali na vyryté drážky a vzhledově nic moc, u 70kW zadní kotouče asi nejsou životně nutné, buben nové konstrukce úlohu zastoupí. Quote Link to post Share on other sites
bojler 1,606 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 před 1 hodinou, ikoala napsal: V dnes vydane tiskove mape se pise "U modelů vybavených tříválcovým motorem jsou vzadu použity devítipalcové bubnové brzdy." Tusi ted anekdo, jak to fakt bude? 190402_Tiskova_mapa_SKODA_SCALA.pdf Kotoucove brzdy pro CZ trh jsou standard. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Habi001 433 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Přesně tak, pro ČR budou jen kotoučové brzdy. Quote Link to post Share on other sites
petulko 19 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Dnes ráno som zistil že mi pri brzdení piskaju brzdy a aj po cca 50km piskanie neprestalo. Môže to byť že je dnes väčšia minusova teplota alebo žeby už brzdy boli poskodene? Nabehane mám po 1.5 roku ešte len 10500km Quote Link to post Share on other sites
csabac 193 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ochladenim to znova zacalo aj u mna. Kombinacia materialu a poveternostnych podmienok. Ak ti nepiskaju ked nebrzdis a nemas ryhy na kotuci, tak je to len vedlajsi zvukovy efekt bez vplyvu na brzdy. Pri vymene, ked sa opotrebuju treba dat ineho vyrobcu, kombinaciu kotuc/platnicka a ukludni sa to. Ale to je este daleko Quote Link to post Share on other sites
petulko 19 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Po prejdeni cca 100km to prestalo po meste ale cestou nazad po dlhsom stani ich bolo pocut zas. Bol som v servise ale ma nenapadlo sa na to opytat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts