Přejít na obsah

Výmena rádia Stream za Melody


Doporučené příspěvky

Čaute, chcem sa opýtať, chcem vymeniť moje rádio Stream za Melody kvôli tomu miestu na prehriadku ale nie som si istý ako to bude fungovať s parkovacími senzormi v predu aj vzadu. Na terajšom rádiu sa zobrazuje taká siluetka auta čo na Melody nie je možné lebo je tam malý displej. Otázka znie či to bude normálne komunikovať so senzormi? Nastavenie hlasitosti a tak. Aj keď nebude zobrazovať tú siluetu, či z toho nejak tie senzory nebudú mimo. Ďakujem Octavia 2 r.v. 2004

Editováno: , autor: Lukáš Ballon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. S timhle ti asi moc neporadim, snad jen tohle na netu najit paremetty Blues a dalsi vec co mas za auto. Pokud se do typu co mas ty daval Blues mohlo by to fungovat. Senzory jsou pridavana vybava tudiz to ma ssi i Can bus pres to Stream ukazuje, pokud Blues mluvi z Canbus zkusil bych to vymenit, pokud to nepujde vratit zpet. POZOR !!! na heslo asi to bude chtit jak Blues po vymene tak Stream v pripade ze to budes chtit vratit zpet. Pokud ho nevis v autorizaku podle VIN by ti ho meli rict samozrejme k radiu ktere bylo ve voze zrejme pri koupi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...