Přejít na obsah

Klepání od podvozku DCC


octabin

Doporučené příspěvky

Kodiaq 1,4 tsi 4x4 manuál 3/2018 10tis km s DCC už nějakou dobu pozoruji  jemné klepání jako by od zadní nápravy,je jsou to takové malé slabé tukance, Spíše při jízdě pomalejší jízdě, takové tupé rány.  Řešil to už někdo?  Typuji že by to mohl být podobná problém jako u S3. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Aj ja mam pocit ze bucha predna naprava pri rýchlostiach do cca 50kmh a na cestach kde su nerovnosti za sebou kodiaq 2.0 tdi 140kw scout z DCC vyrobený 8.1.2019 robi to od nova mam 1500km stale to isté,  bol som vyskusat predvadzacku aj tam to bolo pocut. Zatial som to nebol reklamovat, predajca  povedal ze treba pokúšať a potom prist. Mate aj vy take skusenosti s tym?

V servise nezistena zavada, (je to vraj normalne ale cez retarder to riadne buchne a na octavke 2 fl tam nepocut nic)

Editováno: , autor: Pavel Holováč
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 5 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
V 25. 2. 2019 na 18:03, Jaro92 napsal:

Ja len tak, ale skontroloval si co nemas nahodou povoleny brzdovy trmen ? Viem ze aj take veci sa deju, ak nie je dotiahnuty.

Nazdar chalani mne to tiež tak klepe a poviem vám menil som ramená komplet originálne axialne tiahla spodné čapy a čapy riadenia horné uloženie tlmiča a klepanie neprestalo a ešte aj vybracie som cítil a poviem vám že Dcc tlmiče je ten problém teraz idem dať na repas tlmiče a napíšem mám najazdené 123000km .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 minutami, Pavel Holováč napsal:

no to je zaujímavé ja si myslim tiez zevto budu asi tlmice ale ja to mamm od nova uz som si aj zvykol  som zvedavý lebo v servise nic nepocuju

Idem dať tlmiče na repas fakt všetko som už vymenil a posledné čo ostalo sú tlmiče bol som na test a tie graf sa im nepáčil vraveli že lepšie vymeniť a počuli klepanie vybracie do karosérie necítiš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

no mě stály  dnes nové  poslední inovace 16 tisíc, v 90tkm mi už klepaly a nebylo to komfortní auto, nechal jsem vyměnit  na předku vše orig. (tlumiče, uložení s ložisky, př.+za. silentbloky ramen, tyčky stabilizátoru, tyčky řízení, spodní čepy ramene, uložení převodovky) a je to úplně jiné, ticho, nic netluče, na SPORT se dá jezdit i po Praze, hladceji to řadí, auto celkové utichlo, takže těch 30tisic celkem za tyto komponenty se vyplatily. Jen jsem ale autoriizák musel důrazně upozornit, že to vše chci bez ohledu na to, že mi stále tvrdily že je to ok a škoda měnit. Po výměně radči mlčí, aby nemuselo 5 zaměstnanců uznat, že zdání klame, ale přišly s tím, že by tedy chtěl udělat i zadek 😂, tak na jaře tomu zas dopřejem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...