Přejít na obsah

natáčení BIXENONU


winkcz

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapy,

 

abych začal nejsem žádný auto expert, nedávno jsem kupoval S III 1,6 TDI 88KW ve style+, dovoz z holandska. Pán mi to dovezl auto krásný, vše OK. Výbava super, bavili jsme se o tom že to má natáčecí bixenony. Už s ním nějaký pátek jezdím, ráno do práce na kruháči a při tom natáčení jsem z toho byl hotovej, prostě se mi to libílo ( pro představu jezdil jsem do té doby fabii r.v. 2001 ). No a prostě ty xenony najednou přestaly natáčet... Tak jsem se objednal do auto domu, servis škodovky, tam mě napíchli na diagnostiku, z fleku 600,-, a prý že je všechno v pořádku. Tak jsem to s nima řešil, vyjeli mi výbavu auta a řekli mi že tuhle funkci tam nemám. Tak jsem na ně koukal jestli jsem jako fakt blázen já že se ty světla prostě natáčela nebo co je teda špatně. Vyznačili mi to a přesně tam je:

PR-č. 8K3 rodina FLS - Denní tlumené světlo s asistenčním světlem a funkcí '' coming home''

PR-č. 8Q5 rodina LWR - S dálkovou regulací polohy světlometu automatická/dynamická AFS 1

 

Hledal jsem na netu abych našel co to přesně znamená ale prostě z toho nejsem moc moudrej. Teď vůbec nevím jestli mě ten chlapík vlastně nakecal hovadinu, ale zase ty světla se prostě natáčela tak nevím co to teda bylo. Každopádně zaplatil jsem 600 a poslali mě dál .... prohlídka k ničemu...

 

Jinak kamarád mi řikal že to natáčení se pozná když zapnu motor a ty světla se nastavují tak jdou nahoru, dolu a potom jdou i do strany, a pokud jdou do strany tak to natáčení by to mělo mít. Nahrál jsem to na video. To video jsem nenahrával za šera ... ale to natočení do stran tam je ale jenom trošku ...

 

Poraďte prosím, má to tedy mít to natáčení světel, případně co s tím když nenatáčí nebo to prostě nemám? Ale v tom případě co bylo to natáčení ( ve škodovce řikali že to natáčení jsou mlhovky s nějakou corner funkcí ale když jsem koukal na video adaptivních světlometů tak to je přesně tak jak mi to natáčelo ).

 

Jsem z toho fakt zmatenej ....

 

Díky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych si asi taky nebyl jistej ale jde o to že na tom mini kruháči jezdim každej den do práce, a pořád uplně stejně, a najednou to přestane. Tak to mi příjde divný.

 

Jinak kde zjistim jestli mám ECO mód ? Nastavení jsem projížděl ale tohle jsem nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...