Přejít na obsah

Fotogalerie - ŠKODA KAMIQ


Jan R.

Doporučené příspěvky

Svetla ala Citroen:(....ak toto bude novy rukopis Skodovky,tak to je koniec a katastrofa.

Ale tak ono...cela klassa tohoto auta je uplne mimo a katastrofa,takze vpodstate,ak to zostane iba u tohto modelu,bude to este vpoho,pokial tie ostatne,skutocne auta zostanu normalne.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Martab napsal:

To už jsem psal, ale podle fotek z interiéru by tam být měli (dle ovladače). Takže leda v hlavních světlech, pokud ano, tak jsem zvědav jak to bude svítit, když jsou tak vysoko.

Samozřejmě mne to taky napadlo,ale vzhledem k ,, sesterským,, modelům je to dost zvláštní už jenom z pohledu na ten masivní prostor bez odlehčení právě těmi mlhovkami , které by tomu velice slušely v úzkém designu.

I když ...... určitý náznak tam je v rozích pod světlomety - něco jako má Scala.

Editováno: , autor: pigo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak musím říct, že tohle se Škodě opravdu nepovedlo. Myslím tím čistě design. Nerozumím tomu, proč je předek ala "citroen" to fakt nechápu. To už jsou na tom tak špatně, že  musí opisovat od jiných automobilek? Proboha, vždyť je to do oči bíjící.....i Hyundai Kona má přední část podobnou, myslím tím rozdělené světlomety..... Podle mně to nařídili Germáni aby udělali něco nepěkného, protože se Škodě moc daří.....? jinak si to nedovedu vysvětlit. Seat Arona zepředu fakt povedená, VW T-rock hezké auto, ale co to proboha upatlala Škoda, tak to je něco.... Teď jsem zrovna ve Světě Motoru četl v rubrice bazar o citroenu cactus a říkal jsem si jaká je neskutečná podoba s vozidlem o několik stránek před ním, kdy tam představují Kamiq. Zkrátka takový český  Cactus, nicméně věřím, že si své ortodoxní příznivce tento model najde. 

Ale abych jenom neškodil, interiér se mi moc líbí a zadní část karoserie je také povedená, ale kvůli divně koukající světlometům s ledkovým obočím bych si tohle auto nekoupil čistě z důvodu nepovedeného designu.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...