Přejít na obsah

Čištění displeje infotainmentu


Doporučené příspěvky

Na běžné "upatlání" používám jen ve vodě navlhčenou mikrovláknovou utěrku a doleštím do sucha. Pokud je displej zapatlán více používám detailingový čistič a odmašťovač Qyeon Prep a mikroutěrku.

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na to mám zvláštní utěrku co používá NASA na ISS na displeje superpočítačů.  Dostal jsem jí na výstavě kdysi v Brně, od jednoho jejich inženýra. Dali jsme řeč a říkal, že na displej Fabie nic lepšího není. Kdybych věděl kde, hned bych koupil ještě jednu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Já všeobecně v autě používám mikovláknovou utěrku co jsem si vyptal v práci od uklízeček. Říkaly, že uklízečky v NASA prý používají tu samou ?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používám mikrovláknové utěrky Vileda ze sady asi 8 kusů (nemám ke značce žádný osobní vztah, prostě to měli naproti v marketu) a Pronto multi surface proti prachu (leželo doma, opět cesta nejmenšího úsilí) a funguje to i bez NASA. Ale na oběžnou dráhu bych se s tím asi nepouštěl : )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za relevantní odpovědi děkuji :) hoši jsem rádi že se bavíte :D ale prosím bez zbytečného off topic. Myslím, že to zas není takový blábol, řeší se tu na fóru kolikrát větší chujoviny :)

Tady ty dotykáče se příšerně matlají a hlavně se to blbě čistí, proto se ptám na konkrétní zkušenosti, a to jestli to čistíte na "sucho" nebo nějakým spešl přípravkem. Na druhém autě mám taky displej (sice nedotykový), ale je třeba dost náchylný na poškrábání, tak bych nerad na tom dotykáči měl nějaké nepěkné škrábance nebo to poškodil nevhodným přípravkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice mám pár detailingových mikrovláken, ale na to utření displeje bude stačit běžný k dostání třeba v Kiku (sám ho taky používám), ber to kde je hustší a delší vlákno. A lepší bude mírně ho něčím navlhčit, protože matných otisků se na sucho moc nezbavíš, spíš to popatláš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...