Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, 

chtěl jsem se zeptat, kde můžu najít reproduktor který pípá při chybovém hlášení když se objeví chyba nebo není voda v ostřikovačích a podobně. 

Potřeboval bych ho nějak vypnout. 

Mám problém s chybou... Vozidlo opusťte jen v poloze P. A když vám chyba  za jízdy pipne i 20x za minutu tak to je na palici už. Někdy i vícekrát. 

Už přestávám mít na to nervy. 

Díky za rady

Vloženo

Vím, že je chyba jinde a né v repráku. Ale nechce se mi dávat 17 tisíc za novou kulisu řazení. Tohle mi řekli v autorizáku. Dostali to tak nařízeno od škodovky. 

Navíc není jisté jestli to bude tím. Takže proto vyřadím reprák ať to pořád neposlouchám a je klid. 

Vloženo

čo nie je isté ? je to určite vadná kulisa , raz to skončí tak že nebudeš vedieť vytiahnuť kľúč zo spínacej skrinky alebo ho vytiahneš a nezamkneš auto ... 

zaujímavý nápad riešenia 

Vloženo

Mají na to vliv tři čidla. Jedno je na převodovce, druhé ve dveřích řidiče a třetí je v podvolantovce. 

Je mi naprosto jasné, že začnou opravou toho nejdražšího - kulisou. 

Navíc mi přijde jako blbost měnit celou kulisu kvůli jednomu čidlu. 

Ale tak co taky jiného čekat od škodovky. Rovnou mohli chtít vyměnit celou převodovku ne 

Vloženo

nemáš o tom vôbec šajnu , je vadný mikrospínač v kulise nič iné ... ostatok ako som povedal , vytrhni reproduktor a o mesiac neplač že ti nejde von kľúč alebo zamknúť auto 

cenotvorba je aká je , samostatne sa to objednať nedá a mení sa kulisa , ale podľa toho čo čítam si šikovný tak ju pekne rozober , zožeň podobný mikrospínač a dopasuj , a ušetríš 

• o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)
V 23. 2. 2019 na 10:34, PašoTom napsal:

Vím, že je chyba jinde a né v repráku. Ale nechce se mi dávat 17 tisíc za novou kulisu řazení. Tohle mi řekli v autorizáku. Dostali to tak nařízeno od škodovky. 

Navíc není jisté jestli to bude tím. Takže proto vyřadím reprák ať to pořád neposlouchám a je klid. 

Nazdar. Už si problém vyriešil? Ak hej napis nejaké info. Ale prosím dúfam že riešenie nebolo odstaviť reprák.?

Editováno: , autor: Tomas Ondriska

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...