Přejít na obsah

Dodatečné doplnění výškového nastavení sedadla spolujezdce


DušanV

Doporučené příspěvky

Mám takový dotaz na znalé. Mám možnost koupit novou skladovku Fabia Combi 1.0 Mpi, Ambition za výbornou cenu.  Potíž pro partnerku je v tom, že  zde není z výroby výškově seřiditelné sedadlo spolujezdce a partnerka skrze komfort nastupování chce sedět co nejvýše. Zkoušeli jsme si to u prodejce a bez toho nastavování je to docela nízko oproti naší současné Fabii II.

Takže se ptám, dá se dát na prodejce požadavek, že si  chci objednat a taky samozřejmě asi tvrdě zaplatit dodatečnou montáž mechanismu výškového nastavování sedadla na tu původní sedačku? Jde to vyhledat např. v ETCE (nemám tam přístup), jestli to existuje jako samostatné náhradní díly? Věřím tomu, že by mi byli schopni vyměnit asi celou sedačku, ale to by byla podle mne celkem pálka.  Vím, že přímo v konfigurátoru za to chtějí ve výrobě  2000,- Kč, ale auto je již na skladě, takže nemáte někdo ponětí zda-li to  vůbec jde ?

Samozřejmě se zeptám prodejce, ale ten se mi nejevil jako nějak sdílný, asi na té velké slevě nemá žádnou marži, tak co by se snažil.

 

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A má to vůbec smysl? resp je tak takový rozdíl, směrem dolů jde nastavitelné sedadlo posunout hodně, ale směrem nahoru bych neřekl, že by byl až takový rozdíl mezi pevným sedadlem a maximálně zvednutým nastavitelným. Ale nikdy jsem to neměřil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...