Přejít na obsah

Prokluz kol pri rozjezdu.


Kraso

Doporučené příspěvky

Zdravim, mam Superba uz skoro 4 roky, najeto 55kkm a zacal jsem citit prokluz kol pri rozjezdu - tezko se to popisuje, ale jakoby by se kola nejprve protocila na miste (rekneme 1/4 otacky) a pak teprve zabrala do plneho tahu, obcas je s tim spojene cuknuti auta. Problem se projevuje az po chvili jizdy, za studena je to v pohode - povrch ani typ vozovky na to nema zasadni vliv.

 

Jako prvni me napadla spojka - jsem si vedom toho, ze jednicka je asynchronni a zalezi jenom na ridici, jak si s ni pohraje. Nicmene muzeme predpokladat, ze styl me jizdy se nezmenil a predchozich 3 a pul roku jsem takove problemy nezaznamenal. Proc zrovna spojka... protoze dva mesice zpatky jsem byl v horach, kde jsem byl nucen zastavit a nasledne se rozjet na ledu a spojka tam dostala opravdu zabrat - tedy me napadlo opotrebeni spojkovych kotoucu. Byt s razenim dalsich stupnu nemam zadne problemy...

 

Mate nekdo zkusenosti s podobnym problemem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...