Jump to content
Sign in to follow this  
Robert1010

CEL-TEC Q5 Roler WiFi - zapne někdy ano, někdy ne

Recommended Posts

Ahoj, nechal jsem si odborně zapojit onboard kameru CEL-TEC Q5 Roller WiFi tak, že se má automaticky zapnout při startu motoru. Při vypnutém motoru nejde do kabelu proud.

Kamera se ovšem zapne jen někdy. Pokud se nespustí, pomůže  vypnutí a zapnutí motoru nebo vytažení a zapojení napájecího kabelu.

Nastavení kamery má autodetekci startu, vyzkoučel jsem všechny možnosti nastavení, efekt žádný.

Mám keyless (Kessy) s tlačítkem, zkoušel jsem i stisk tlačítka bez spojky a až na podruhé spojku a start motoru. I v tomto případě se někdy kamera zapne už na rozsvícení palubky a někdy ani na start motoru ne.

Podle mě je problém v kameře a její kompatibilitou s Kessy nebo je vadná detekce startu nebo prostě špatná kamera jako model.

Díky zanázory

R

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ty máš kessy v OI? A proč řešíš záležitosti týkající se elektriky v sekci "Interiér"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...