Přejít na obsah

F3, 55kw, 999ccm, EURO 6


stoupa1980

Doporučené příspěvky

@stoupa1980 Bohužel zas až tak hluboko do toho nevidím, s palivovou mapou by možná mohl poradit někdo kdo se zabývá chip tuningem, jestli tam je nějaké omezení, třeba @motorpower . Z mých informací by tam neměla být žádná "moderní zázračná" technologie, která by nebyla použita již dříve v dobách FI/FII, ale samozřejmě tam nejspíše nějaké omezení množství paliva bude aby motor udržel hodnoty kolem lambda = 1 i při akceleraci (u MPI jsem to neměřil, ale TSI EA211 to drží, předpokládám že MPI asi taky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dávám sem odkaz na test a porovnání  Fabie s motorizací  1.0 Mpi 55kW, 1.0 Tsi 70kW a 1.0 Tsi 81kW. Je to sice asi rok starý test a něco z něj již neplatí ( a pravděpodobně spousta již na Autobible četla), ale pro mnohé ještě neznalé je dosti podrobný a zajímavě napsaný. Jen škoda, že ta motorizace 55 kW již není v nabídce, ale test potvrzuje moje osobní zkušenosti a osobní porovnávání motorizací 1.0 Mpi 55kW a 1.0 Tsi 70kW.

https://autobible.euro.cz/srovnavaci-test-3x-skoda-fabia-1-0/

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...