Přejít na obsah

parkování před garáží - opakovaně


ZH78

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Předně bych se ráda omluvila, že sem vpadám, ale sháním pomoc. Proto jdu sem - do lampárny, protože potřebuji poradit lumpárny. Před garáží mi neustále parkují idioti. Protože jsem žena, tak si z mého nadávání nic nedělají. I když jsem volala švestky, bohežel, než ty dorazily, viník byl kolikrát fuč. Mám toho už plný zuby, se neustále doprošovat, aby ti idioti parkovali tam kde mají. Můžu těm idiotům vypustit třeba kola? Nebo jim dát na sklo vajíčka? Nebo na boční okénko nalepit nějakou samolepku? Nebo prostě něco, za co se neproviním (poškození majetku), ale oni dostanou tak za vyučenou, že mne přestanou otravovat? Je rozdíl vyložit babičku - naložit babičku a jít na návštěvu a v klidu si prásknout auto, tam, kde jim "volant upadl z ruky" na 3 - 4 hodiny, celou noc i dny. Už jsem tak naštvaná, že kdyby to záleželo čistě na mně, věřte mi, že bych spáchala hodně trestných činů. Ale už tady toho všeho mám fakt plný zuby. ? Poradíte, jak "vyškolit" tyto s prominutím hovada??? Potichu, beze svědků, bez důkazů? Děkuji za rady a pomoc. Omlouvám se za ostrá slova. 

Editováno: , autor: ZH78
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, Pawouk napsal:

V práci to řešíme (v noci) vypuštěním všech kol. Ten, co tam stál, se tam příště už neobjeví. Nicméně aut je tolik, že se to stále dokola opakuje...

 

No jo, jenže to já mám strach, abych tomu trotlovi nějak nepoškodila disky atd. A navíc ta lumpárna musí být rychlá a neviditelná. Žiji na sídlišti, a je tu spooosta hlídačů. (důchodci) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já také mluvím o sídlištích. Jisté riziko tam je, to nepopírám. Legální cesta je přes MP, to jsem už také několikrát učinil, dotyčného buď našli a on odjel, anebo nenašli a dostal od nich navštívenku za stěrač.

 

PS: Necituj bezprostředně předcházející příspěvek - viz pravidla fora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se za tu citaci, netušila jsem to. Už to neudělám. Děkuji za upozornění.

Mně by se líbilo to vypuštění kol, jenže mám právě obavy, abych se nedostala do problému já.

Já jsem slyšela o vajíčkách, že nejdou dát ze skla dolů (mluvím o bočních sklech) a nebo třeba nalepit pár samolepek - ty bude muse dát dolů. Nebo izolepa, co dobře drží. Víc mne bohužel nenapadlo. 

MP - kolikrát než přijede, tak mi utečou. 

Editováno: , autor: ZH78
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď mne napadalo mu trošku upravit jeho SPZ bílým lakem na nehty. Samozřejmě tu zadní, té si nevšimne.  Z toho by mohl mít u švestek menší polízanici. Auto mu vytáhnout nikam nemůžu - on má nějakej Jeap nebo co to je a já jenom Felicii. Takže jsem takovej "crček malej". 

 

Editováno: , autor: ZH78
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušela jsem - cedulky za stěrače, přilepila na sklo atd. vždycky mi je připíchl zpátky na kliku, dveře od garáže. ( prostě si z toho nic nedělal). Já bych na něj měla mega mast. A je to věc, o které se hodně málo ví. Jenže to je ničení majetku. :kol-15: A to nesmím, protože je to trestné. Takže to musím udělat tak, abych toho hajdaláka vytrestala, ale nic mu nepoškodila. Zkusím tu indulonu, ty maziva, mám doma kočku a kdyžtak tu SPZ. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když ono to chce hlavně provést rychle a nenápadně. Tak třeba do stříkačky brzdovou kapalinu a nenápadně vystřknout na dveře. Brzdovka poškozuje lak. Majstrštyk by bylo vypustit olej z převodovky, kontrolka žádná a že je něco špatně se pozná až když začne převodovka mňoukat. :-) Další věc je, že i když tě nikdo neuvidí, tak je dost jednoduché uhádnout, kdo to udělal.

Já bych to nechal na četníky, vyfotit a nabonzovat... Nejhorší srážka je srážka s blbcem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Děkuji všem za rady a pomoc. Magnet se mi moooc líbí. Bohužel, je smutné, že tu jsou takoví lidi, co si myslí, že mají na vše nezadatelné právo a nepřiznají si, že jejich právo, zasahuje do práva jiných. Každopádně děkuji, vaše návrhy a rady vyzkouším. Začneme polehoučku a potom kdyžtak "přitvrdíme". 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...