Přejít na obsah

O II před face - projektorové světlomety


Nexus

Doporučené příspěvky

Jak sem ti psal, to dělá ta clonka která se používá když jede anglán do evropy. Sklop je prosím tě do polohy do který patří (dolů) a dej sem foto světla co máš na hoře (detail vnitřku) ať vidí i ostatní jak to vypadá. Už ten technik na STK ti správně řekl že nejdou seřídit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 6 měsíců později...

Radši použitý originál než "Čínu". Jen si dovolím podotknout, že ne vždy hrají roli slova - Made in China, spíš jde o to, za jak velikou hrst rýže byla daná věc vyrobená, a nebo zda byla vyrobená v Číně, ale pro značku s dobrou pověstí. Co se těch Čínskejch světel týká, tak se kupujou právě kvůli ceně = malá hrst rýže a stojí to za vyliž. Znám několik lidí, (dobrej tester je můj švagr co nakupuje vše za 2,50 :rolleyes: ), co měli "tyhle" světla rok, maximálně dva, jak předpovídal pan Kraus v Pelíškách těm pánům co nám asi začnou zase velet :kol-84: a dneska mají to, co tam nylo z výroby. Abych nebyl úplně OT, tak se vrátím zpět, k tématu. Jestli budeš hledat použitý originál, tak si to tu pročti, ať nekoupíš angličana, a pokud koupíš Čínu, tak prosím časem napiš zkušenosti ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zdravím pánové, vyměnil jsem na svojí O II světla.

 

Klasické paraboly šly do kytek a místo nich jsem dal projektorové od fy. HELLA.

 

Svítí o bambilion líp, ale čeká mě STK a nejsem si úplně jistý, jestli k těmto světlometům není nutný i ostřik, jako je tomu o xenonu.

 

Jaké s tím máte zkušenosti? Nikde na tady foru ani v příručce jsem se nedočetl jestli je to povinné.

 

P.S.: Kdo má obyčejné (parabolické) světlomety a váhá jestli ANO/NE určitě doporučuji !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ozivim tema, nekdo s vlastnimi zkusenostmi se svetly znacky TYC s cockou? Jak sedi a jak sviti?

Shanim uz nejakou dobu a vsechno anglani nebo pouze jedna strana a to se pak obavam, ze bude viditelny rozdil az bych sehnal svetlo druhe. Nove Helly s cockou stoji nesmysl na 13let stary auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Taky koukám po světlech od TYC  s čočkou. Moje světla co tam mám od výroby  jsou už na vyhoz rozpraskane plexi(klasika bez čočky) .  A dávat nové helly se mi taky nechce. S pár lidma co mají od TYC  světla s čočkou jsem si psal a že jsou spokojeni. Jiní je hani že se brzo vypálí ta odrazová plocha za čočkou tudíž to pak špatně svítí , další že plexi nemá  dostatečnou ÚV ochranu tak žloutnou po pár letech atd. Tak teď babo raď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak se mi povedlo sehnat novy originaly na inzerat za prijatelnou cenu a jsem spokojen. Mam tam zatim obycejne H7, ale i tak to sviti lepe nez klasicke paraboly, svetlo je lepe rozptyleno. Jsem rad, ze jsem nesel do TYC ale holt to byl rok hledani a cekani :D vsude anglie nebo prodej pouze jednoho svetla.

IMG_20210119_160804.jpg

IMG_20210119_162318.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...