Přejít na obsah

2.0 TSI 140kW


Richmund

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

Mate niekto moznost porovnat ako sa chova 140kW TSI s filtrom pevnych castic proti 132kW TSI? Spotreba, chod motora, atd.? U 132kW som mal moznost len kratkej jazdy, takze sa mi tazko porovnava.

Jedine co ma u 140kW zaujalo na prvy pokus je o hodne hlasitejsi prejav. Predpokladam, ze je to nasledok odstranenia dodatocnej zvukovej izolacie v MR2019. Tusite niekto co panov zo Skody k tomu viedlo?

 

Diky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neda sa tam ta dodatocna zvukova izolacia domontovat? Ked tam bola predtym, predpokladam, ze len znizovali naklady a proste to tam nedali...pochybujem, ze skusali znizit vahu alebo nieco podobne - ta izolacia predsa nie je taka tazka, ci ano? Je to kazdopadne divne, ze to vyhodili!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ce­lé řa­dy Ko­di­aq se v rám­ci změn pro mo­de­lo­vý rok 2019 tý­ká ode­brá­ní do­da­teč­né­ho od­hluč­ně­ní ka­po­ty pro mo­tor 2.0 TSI/140 kW. Pat­nác­ti­stov­ce a tur­bo­die­se­lům na­dá­le zů­stá­vá.Více na: https://www.autorevue.cz/skoda-kodiaq-laurin--klement-vybava-motory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde jsem četl, že deka pod kapotu zrovna moc vliv nemá na hluk motoru do interiéru, ale těžko říct. Osobní zkušenost nemám. Jak moc velký rozdíl je? Měl jsi nějaké přímé porovnání?

Já nedávno ještě přeobjednal z 2.0TDI na 2.0TSI a teď jsi mne trochu vylekal. Není to třeba tím, že jedno auto mělo akustická skla a druhé ne?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • Pawouk umístěno následující téma
  • o 2 týdny později...
V 5. 3. 2019 na 14:37, Habi001 napsal:

jezdím s Karoqem 2.0TSI 140kW 4x4 DSG, a když to srovnám s Kodiaqem 2.0TSI 132kW, tak je svižnější.

To je samozřejmě dáno váhou Karoqa, ale myslím že se v tomhle případě 132kW od 140kW lišit nebude.

 

Od kdy má Karoq motor 2.0 TSI 140 KW ? :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak moc se dá věřit ukazateli výkonu a krouťáku, který po připojení mobilu k infotainmentu ukazuje origo škodovácká OneApp? Ta 2.0 TSI by měla mít 188 koní a krouťák 320 Nm, ale už mi to ukázalo i 196 koní (což beru jako statistickou odchylku) a 364 Nm (a to už mi přijde více, než statistická odchylka..:)) ) Nebyl s tím někdo z vás na brzdě, aby potvrdil/vyvrátil?:) Nebo to ta Appka prostě počítá jak se jí zachce?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...