Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Dnes mi tlačítko podruhé v záruce vyměnili. Už to šlo někdy dost špatně a bylo potřeba několik zmáčknutí, nebo víc síly. Při převzetí auta mě upozornili, že příště možná nebude chyba v tlačítku, ale, že mám poškozenou část, ve které je tlačítko uložené. Jestli jsem dobře rozuměl, je jeden úchyt ze tří ulomený. Prý to zatím drží.. Počítá se s tím, že to bych platil, protože jsem to poškodil.. tím, že jsem to díky špatnému tlačítku moc mačkal.. nestojí to moc, říkali asi tři stovky. 

Posted

zopnutie startovacieho buttonu az na druhy pokus sa zacina objavovat aj u mna a uz celkom casto. hadam sa to nezacne prudko zhorsovat a nejako to prezijem do najblizsieho servisu (tak 3 mesiace). davat auto do servisu len kvoli takej prkotine sa mi nechce.

Posted

Pravda je, že čas od času se to samé stane i mě, ale měl jsem za to, že chyba je na mé straně - např. špatně zmáčknuté tlačítko. Ale jak to tady čtu tak to mnou nebude. No začíná se na autě projevovat více chyb co jsem zde na fóru pročítal ?

Posted

U mne tlačítko po výměně asi půl roku bez problémů...ale už se mi opět začíná stávat, zatím velice málo, že startuji opět na 2x. Takže podle mého stále původní díl

Posted

Do toho tlačítka se bude vždy prášit, protože je tam odvětrávací dírka ze strany konektoru.

Takže je pouze otázka času, kdy ten problém nastane. Třeba u fordu mě to nikdy nezazlobilo.

V záruce škodovka dá druhé a pak si každý koupí ?

• Pozitivní 1
  • 4 weeks later...
Posted

Kolega so sportline 2017 rovnaký problém. V servise som sa dozvedel, že je to celkom častá závada a často riešená výmenou tlačidla.

Edit: u kolegu vymenené v rámci záruky.

• 10 months later...
Posted

Zdravím chlapi. Chcem sa opýtať či sa dá prerobiť štartovanie s obyčajného kľúča na tlačidlo..viete mi niekto poradiť či je to možné vymeniť za originál?