Přejít na obsah

Facelift Kodiaq


Michal B.

Doporučené příspěvky

Hmm, takže se nic nezměnilo...tohle fakt asi nepochopím. Minulý týden jsem vel známého, ten měl ruku položenou na opěrce a pomalu co nerovnost, to zapraskání/zavrzání. Je to pěkně otravné, vytáčí mne to tak (ve spojení s dalšími neduhy), že příští rok místo face vezmu asi uplně něco jiného 😒

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě už madla jednou měnili, ale začínají znova povrzávat, tak je nechám vyměnit v záruce asi ještě jednou. Jinak fl kupovat určitě nehodlám, ještě si nechám nějaký čas současného kodiho a pak nejspíš přejdu k jiné značce, protože to šetření na materiálech a kvalita zpracování je při stoupající ceně bohužel žalostná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To s tím vrzáním je fakt katastrofa, měl jsem tyto šílenosti na Supu a tuny reklamací než to jakš takš odstranili a teď mám objednán Kodiaq v LaK a jestli tohle bude při přebírání dělat, tak se mají chlapci na co těšit :( ....chjo nevědí co by si za to řekli a takovéhle bolesti alá auto za 200t...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

hlavně u faceliftu  měli udělat nový interier. Obavám se, že Škoda krutě zaspala. Hlavní deviza koncernu, byla že design tak rychle nezastará a mají lepší zpracování i po letech ve srovnání s konkurencí. Marně přemýšlím, co už jim z toho zbylo.  Jak dříve se korejci učili a nakonec dohnali i předehnali většinu západních značek, tak byla na řadě Čína a i ta už je srovnatelná nebo brzo bude. Navíc cenově agresivní a to v dnešní těžké době je pro hodně lidí důležité.

https://www.autoforum.cz/predstaveni/cinsky-souper-skody-kodiaq-boduje-na-prvnim-vyspelem-trhu-pri-jeho-cenach-se-neni-cemu-divit/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=632430&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=i4X4711DnHv-202110171550&dop_id=13930767

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle mě ten interiér v pořádku,ergonomicky i jinak.Měl jsem možnost jet v novém Arteonu a děs,děs děs.Zabil bych ty lidi,kteří vymysleli dotykový volant,dotykové panely rádia,klimy.Dokonce i Pepa z autosalónu to potvrdil.

Myslím si a nebudu daleko od pravky když povím,že lidé budou umírat jen kvůli tomu,když si budou chtít něco za jízdy nastavil.Zlaté tlačítka,kolečka.

 

A navíc....umí Ti číňane udělat něco podle svých návrhů??Předek kopie Kodiaqu,panel před řidičem Citroen a tak bych mohl pokračovat.

Editováno: , autor: cosby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ach jo, tak se mi moje plánovaná konfigurace zvedla o 52 tisíc. Minulý týden jsem byl u prodejce a ten mi říkal, objednejte hned, 4.11 se zdražuje. Já si pomyslel, že 15ti tisícové zdražení přežiju  - no to jsem se tedy dost sekl v odhadu. Budu se muset rozhoupat, po dalším takovém zdražení už bych Kodiaka asi nekoupil. Kdy se většinou zdražuje na jaře - březen nebo duben? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si prostudoval nový ceník a pro Sportline i RS už není v nabídce Canton a ani Sunset 👎To je hrozný ta Škoda - zdražit a zpřeházet pakety jim jde výborně, ale nechat v nabídce žádoucí výbavu je problém.

A ten konfigurator, to je taky paráda - v roce 2021 nejsou schopný si sehnat pořádné ajťáky, co by v den změny ceníku automaticky spustil i nový konfigurator. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ten konfigurator je ale dle mě určitě nejlepší na ktery jsem narazil, když jsem před 2 lety vybiral auto. Ve srovnani s VW, Audi, Toyota, Mitsubishi, ,....    Jen chvili trvalo, nez jsem pochopil ty ruzne nahrady a vzajemné blokace urcitych vybav...   Jinak s tim zdrazenim skoda ztraci zakazniky exponencialne, hlavně domacnosti. Má štestí, že firmy jsou tak konzervativni, ale nekter menší to pri pristim sjednani smlouvy vezmou v potaz. Zvlaště když jim ted stoupaji náklady na energie a suroviny jak nerizena strela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to píšou i tady, Kodiaq RS přišel o Canton a L&K ho v ceníku má - nechápu. Zdražení chápu, ale že ještě musí krátit výbavu to je fakt hnus. Jestli mají problémy s dodávkou komponentů, tak já si klidně na auto počkám i víc jak 12 měsíců, (nekupuju si ho na 3 roky ale na dlouhou dobu) ale ať proboha nechají v nabídce celou škálu doplňků a každý ať si vybere podle potřeby.

Jinak ano - konfigurator Škody je oproti konkurenci super udělaný a přehledný, ale jeho zprovoznění na nový ceník je fakt tragicky. 

 

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/skoda-zdrazeni/r~0e57b87a3fb211eca7d3ac1f6b220ee8/v~sl:b37054ddf09c0b59f8b273539a5bbecc/

 

Editováno: , autor: Slon19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nový konfugurator po týdnu konečně zprovozněn a fakt není možné u Sportline objednat Canton - to mě teda pěkně nas.... Jedině kde jde objednat je L&K. Ale na jarní zdražení s nadějí, že Canton vrátí do nabídky asi čekat nebudu. Jinak Sportline přišel i o panoramatický kamerový systém, o ten jsem zas tak nestál, ale když už zdražili tak ho taky mohli nechat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...