Přejít na obsah

Prodej Fabia1.2 htp v neuplne gut stavu


Destorik

Doporučené příspěvky

Cau, myslite, ze je realne prodat fabii combi po face rv 11/2005 1.2htp 47kw s motorem co zere olej, 199000 najeto? Podvozek je delan pred 3mi lety, komplet vse, brzdy taky pred 2mi lety, jen potrebuji vymenit lanovody. Vsechno jde, zere olej a kat je v prdeli. Koupi to nekdo treba za 15 nebo za 12? Bo srotovat se mi to nechce, je to skoda, 2 sady peknejch gum, nehnije.. ale me se do toho nechce davat desitka.. a to je desitka pokud si to udelam ja...  nevim co s tim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to u tebe znamená žere olej? Já jsem taky do 1,4i dolíval před výměnou v 15000km klidně půl litru. Některý motory to tak bohužel mají. 

 

A jinak všechno je prodejný. Záleží co kromě těch 10K nutné investice se ještě bude muset dělat, např Eko daň a podobný hovadiny. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamo tohle je uplne v prdeli, to zere snad litr na 1000km, uz to smrdi i na volnobeh, nejvetsi problem je v hlave, tu sezenu po repasu za 3200 i se zarukou, pak jeste krouzky, ale kdyz jsem videl jaky vakl ma ventil ve voditku u jine htp po 200kkm, tak jsem rikal, div ze to jezdi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se v tom proste jen nechce hrabat. Nevim jestli by stacila treba jen repasovana hlava a zalejt necim krouzky, fakt se mi nechce tahat pisty spodem. Ja myslim ze komprese nema cenu merit, ventily budou v prdeli, ale mohl bych to zkusit, merak mam. Pomsta skodovky. Radsi to strelit za prd a koupit si normalni auto s normalnim motorem. Ale nevim jestli skodovku, pokud porovnavam opla astru j a octavii 3, tak skodovka hraje housle č. 2. Komfortem je to nebe a dudy. Fabii mam jako druhy auto..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...