Přejít na obsah

nepasuje tažné oko


bilovec

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

 

prosím, nesetkali jste se někdy s tím, že by vám nepasoval závit zažného oka v nárazníku.

Jedná se o Fabii II combi 2012 1.6 TDI v eleganci v CZ verzi a zjistil jsem, že napsuje závit na oku.Originál je závit hrubý snad trapézový a v nárazníku je jemný tl . cca 18 mm

Zkoušel jsem tam strčit měrky stím, že si koupím šroub a celé oko navařím, ale je to hodně hluboko a nevidím tam... Koupil jsem jen tak M18 x 1.5 mm ale nepasuje...

Díky za reakce...

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A opravdu šroubuješ do správné díry? Pod kulatým plastovým víčkem v nárazníku, nalevo od SPZ? Jestli je tam něco jiného, tak jedině, že je auto bourané a klempíř tam navařil matku, co měl zrovna po ruce. To bych potom moc nevěřil ani funkci. Z výroby to určitě není. Jsi první majitel?

A je tam správně levý závit. A to oko máš takové? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0803615-oko-tazne-predni-skoda-7439.html  Na závitu je na první pohled vidět, že je levý. Nepřirozeně než běžně závity bývají. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě třeba taky nepasovalo vlečné oko do nárazníku, protože jsem byl po 14 letech první kdo se ho tam snažil našroubovat :) Pomohlo až odstranění rzi odrezovačem a pak ho tam natočit silou s prostrženým pajcrem.. Ale to asi nebude tvůj případ, máš-li očividně jiný závit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Majitel jsem první a na oku je vyražené právě to číslo, které vždy odpovídá k autu.

Každopádně nechám to ležet a při garančce v létě to nechám na servisu ať mi ukáže jak se správně šroubuje oko a když jim to nepůjde, tak ať ho nahradím správným.

Moc děkuji za reakce všem !

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...