Přejít na obsah

Ochranná vrstva laku -> karoserie


Martinro

Doporučené příspěvky

Šéf mě pověřil úkolem. Koupil si Supa 3 a chce předek ochránit před kameny. Jde čistě o kapotu a zrcátka. Dostal jsem doporučení na ochranné https://tatechnix.cz/26787-ochranne-folie-karoserie a nebo nějaký keramický potah laku -> https://www.vlesku.cz/keramicky-vosk-na-auto-angelwax-enigma. Dejte mi názory co používáte a proč.. Díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak sa folia dava na uplne novy lak tak ked sa dava dole tak je to v pohode.Ak je uz kapota od kamienkov poskodena tak potom sa moze stat ze sa este poskodi viacej.Ja som to daval na uz poskodeny lak a viem ze sa to neoplatilo aj tak som musel dat prestriekat kapotu.Jedine na uplne nove auto inak uz nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj vím že to není úplně zcela k tématu ale nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, před půl rokem jsem si nechal přelakovat kapotu kvůli škrábanci na kapotě o víkendu jsem mil auto na vapce  A při mytí jsem si všiml bílé tečky které nešlo dolů tak jsem jí přejel ještě jednou tlakovou vodou a stalo se to co vidíte na obrázku co si o tom myslíte?  Samozřejmě okamžitě jsem přestal s mytím  . Dle mého názoru špatně připravený povrch před lakováním na odmaštění nebo ne očištěný prostě barva nedrží na plniči .

088926E6-2AF8-4DE1-A8AD-301434A12FCC.jpeg

EFE4CFB6-2AD3-4E30-BC1D-AC6E4A493F06.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...