Publikováno Leden 23, 20178 r Zdravim, na pristrojovej doske mi svieti kontrolka chybnej ziarovky. Zistil som ze sa jedna o dve ziarovky W3W zadnych lavych obrysovych svetiel. Ziarovky som vymenil, no teraz sa deje to ze ziarovky sa rozsvietia na 5 sekund po zapnuti svetiel a potom zhasnu. Ked vypnem a znova zapnem svetla, tak sa to opakuje, cize ziarovky su ako take v poriadku. Skusal som to so skusackou a ta tak isto po 5 sekundach zhasne, z coho mi vypliva, ze z nejakeho dovodu svetla po 5 sekundach prestane napajat. Ked skusam hybat s kablom, ci tam nie je zly kontakt, tak ziarovky sa mi znova rozsvietit nepodari. No po vypnuti a zapnuti svetiel znova svietia na 5 sekund. Deje sa to len na lavej strane. Obysove svetla na pravej strane svietia normalne. Nemate niekto podobnu skusenost, pripadne nejaky napad cim by to mohlo byt? Vdaka.
Únor 1, 20178 r Mne zacalo robit to iste, kabelaz OK, ziarovky OK. Zapnem svetla, na 5 sekund sa to rozsvieti a potom zhasne. Svieti kontrolka na budikoch. Odisla riadiaca jednotka palubnej siete (BSG). Bud vymena kus za kus, alebo ak najdes niekoho sikovneho, kto to vie opravit.
Únor 3, 20178 r Autor Uz to mam opravene. Problem bol v prepalenom kontakte na kably, ktory vedie do tej vyberacej patice so 4mi ziarovkami v zadnych svetlometoch. Upraveno Únor 3, 20178 r od Xmansk
Únor 5, 20178 r Dik...tvoja odpoved nakoniec pomohla aj mne. Mal som takisto prepaleny jeden pin v zadnom svetle. Mne totizto robilo to iste, ale len s CORNERovou BSG riadiacou jednotkou. S neCORNERovou mi to nerobilo. Preto som sa domnieval ze odisla ta riadiaca jednotka.
Prosinec 3, 20186 r Dobry den chci poprosit o radu jakmile prši pada snih a potom taje přestane svitit zadni žarovka na prave straně---obrysovka o2 2007 r.v. zapnu vypnu klič a ejhle vše běži jak ma někdy celou cestu domu jindy cca 2-3 km a potom se zase rozsvítí kontrolka na palubovce... jak je sucho funguje jak ma neni tam nikde vlhko kabel ve světlech jsem omotal izol.paskou ...co s tim? děkuji za pomoc,,,
Prosinec 3, 20186 r Cau. Teraz som riesil tu istu zavadu ,zadna obrysovka na O2 2007 raz svieti a potom zasa nie . U mna to bola ta kocka vlavo dole vonkajsia toho U-čka svetiel. Tiez som to rozoberal ,skušal a ked to zas vypadlo , vybral som žiarovku tuším W5W , a pozeram ze to vlakno v tej žiarovke bolo akési divné a tam bol problem s kontaktom . Po výmene žiarovky odvtedy v poriadku. Mozno tam sú este pôvodné žiarovky. Minimálne skús prehodiť žiarovku z lavej do pravej strany a uvidíš .
Prosinec 9, 20186 r Vcera idem okolo auta po tme a pozeram obrysovka zadna horna zasa nesvieti a teda ani brzdove svetlo. Kontrolka poruchy ziarovky nesvietila. A teraz zahada. Po rozobratí pozeram ze tam bola jednovlaknova ziarovka namiesto dvojvlaknovej. A to teda nechapem ako sa tam dostala. Som si isty ze to svetlo svietilo ked som ho kontroloval predtym. Mam podozrenie na servis kde mi menili chladic , ci si nepripravili dalsiu zavadu. Ale to je jedno. Skontroloval som vsetky ziarovky vymenil za spravne a odskusal. Vsetko išlo. Dnes pridem do auta svieti kontrolka poruchy svetiel , jasne lebo vcera som vsetky ziarovky vytahoval. Vymazal som chybu a odniesol NTBK. A ked som bral auto do garaze kontrolka zasa svieti. Ale aj vsetky svetla funguju. Bohuzial som uz nemal pri sebe NTBK , ani casu nebolo. Cold diagn. je zapnuta. Nechapem ked svetlo nesvietilo nehlasilo chybu a ked svetla svietia tak hlasi chybu. Tak to koukám.
Prosinec 12, 20186 r Zahada vyriesena. Teraz som mal cas napojit diag. a vypisala chybu ziarovky spätneho svetla. Skutocne som vtedy narychlo kontroloval obrysovky , brzdove ,smerove a hmlove svetlo . Vsetko o.k. ,ale spiatocku som nepozrel. Ziarovka- vlakno zasa na pohlad v poriadku , ale bola vadna. Po vymene vsetko o.k. Kontrolka zhasla. Pozor na nakodovanie spätnych svetiel . Pri otvoreni zadnych dveri nesvietia. Trochu ma to potrapilo.
Prosinec 12, 20186 r před 52 minutami, mino22 napsal: Zahada vyriesena. Teraz som mal cas napojit diag. a vypisala chybu ziarovky spätneho svetla. Skutocne som vtedy narychlo kontroloval obrysovky , brzdove ,smerove a hmlove svetlo . Vsetko o.k. ,ale spiatocku som nepozrel. Ziarovka- vlakno zasa na pohlad v poriadku , ale bola vadna. Po vymene vsetko o.k. Kontrolka zhasla. Pozor na nakodovanie spätnych svetiel . Pri otvoreni zadnych dveri nesvietia. Trochu ma to potrapilo. Ahoj tak jsi mě predbehnul měl jsem to samý vyndal jsem všechny žárovky a jak píšeš zpateckova byla ko vyměnil jsem ji a vše ok jen dneska mi praskla práva přední potkává já ??h7 vyměnil jsem ji a vše ok
Leden 20, 20196 r Zdravim, na Octavii 2, este nefaceliftovanej, mi vypadava cast zadneho svetla, obrysovky a brzda, raz na pravej, raz na lavej strane. Skontroloval som ziarovky, tie vyzeraju byt OK, takisto konektory kablov na svetlach .. vsetko vyzera byt OK. Niekedy nastartujem, a hlasi problem a svetlo nesvieti, inokedy svetla OK .. bez problemov. Moze ist o zlomeny kabel? Mate skusenosti a tip, v com by mohol byt problem? Dakujem
Březen 23, 20196 r Čaute, mám o2 2008 liftback a mám problém se zadními světly. Když je rozsvitim tak svítí jen ty dvě žárovky co jsou zakrouskovane. Nesvítí celé C jako u ostatních octavii brzdové svítí, mlhovky svítí ale jen ne ty co mají. Jsem z toho už zoufalý pojistky jsou ok žárovky také a už si nevím rady. Díky za rady Upraveno Březen 23, 20196 r od RadaR08
Březen 23, 20196 r To si zase někdo hrál s kódováním centrální elektriky a teď to neumí ani vrátit zpět.
Březen 23, 20196 r Hele ferdo auto mám dva dny tak prosím neurazej nic jsem s tím nedělal. Pokud máš návod jak to opravit budu jedině rád. Upraveno Březen 23, 20196 r od RadaR08
Březen 23, 20196 r Díky, optam se. Jen dotaz mám modrý čínský kabel myslíš že bych to zvládl sám? Pokud ano dáš mi postup?
Březen 26, 20241 r Zdravím, mám problém na octavii 2 FL. Auto bolo na kódovaní prisvet do zákrut cez hmlovky, automatické denne a odvtedy mi nesvieti celé "Céčko" na obidvoch stranách. Horná žiarovka svieti v poriadku a bočné 2 svietia strašne slabo (pri otvorení kufru zhasnú, po zavretí sa rozsvietia zas na slabo), spodná nejde, iba hmlovka. Ďakujem za odpoveďe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.