Přejít na obsah

Praskanie pri pohinaní


Matias163

Doporučené příspěvky

Zdravím chalani nevien ci tato tema tu uz je ale nic podobne som nenasiel. Roomster 2010 1.2tsi uz preskladane rozvody v piatok som menil silentbloky stabilizatora vsetko ok no dnes to prislo problem je ze ked zaradite 1 prevodovy stupen a zacne sa auto hybat na lavej strane nieco 3krat pukne a je ticho skusal som aj vytocit volat do lava aj do prava a pomali sa pohnut ci nepraskaju klby ale je ticho zvuk sa neda nahrat nakolko vonku nieje nic pocut robi len pri 1 prev.stupni ked sa zacne auto hybat co to moze byt?? Ďakujem za radu 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Neviem ci mi niekto poradi ale uz som zufali pred tyzdnom som menil komplet veci na ramenach teda vsetky silentbloky a capy spodny silentblok motora plus silentbloky stabilizatora a neustale tam je to praskanie pri pohynani ide to z lavej strany auto bolo na zdvihaku vsetko sa pozrelo dotiahlo všetko je ok tak uz neviem co to moze byt a o tom ze drnci tycka regulatora turba ani nehovorim a ze motor zacina vydavat divny zvuk ako by zacala hucat predovovka to uz mam tiez nervy a ze tsi su super motory ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...