Přejít na obsah

Media Command


Doporučené příspěvky

Z konfigurátoru scaly zcela zmizela položka Media Command, díky které jde některé funkce infotainmentu u jiných modelů ŠA ovládat přes mobil. Teď je otázka, zda je součástí nového Amundsenu automaticky nebo zcela zmizel. Výrobce ve svých materiálech drží jazyk za zuby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U škodovky je to běžná věc. Na propagaci jsou tyhle fičury dobrý, pak ale podpora vázne, je to nepoužitelný a nakonec to v tichosti utnou. Potom vymyslí něco nového co do ročníkově staršího, byť na chlup stejného, modelu už nahradit za nefunkčí SW nejde. No a takhle pořát dokola. 

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Umím číst a nic to nemění na tom co jsem napsal. Jen s malým rozdílem, že Scala nabídne alternativu, kterou nejpozději ve FL nahradí bez zpětné podpory modelu před FL. Vytasí jednu aktualizaci sw v rádiu, dvě maximálně tři v aplikaci do mobilu a pak to zase nechá pomalu odejít do věčných lovišť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Sice jsme se shodli, že funkcionalitu Media Command Scala už nenabízí, ale jak rozumět návodu na straně 59?

https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Scala_NW1/02-2019/Manual/Scala/A05_Scala_OwnersManual.pdf?_ga=2.146901172.282550870.1560969438-b464b97c-f661-4650-b4b4-450379c3f471

Začíná to odstavcem Správa mobilních zařízení. Jestli se nepletu, dosud toto třeba Amundsen v jiných modelech bez objednaného Media Commandu nenabízel. Pokud by to mohl někdo odzkoušet v reálu, bylo by to fajn.

Editováno: , autor: radlat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...