Přejít na obsah

Systém kontroly výfukových plynů a EPC


pavelbahensky

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

 

dnes jsme si s přítelkyní dovezli ojetou OIII 1.6 TDI 77kW s označením motoru CLHA. Vůz má najeto 187 600 km a je pravidelně servisovaný v autorizovaném servise Škoda. Po během několika pár ujetých kilometrech jsme zavítali k rodině a auto sem zde umyl, nastavil si vše podle svých představ a s vozem jsem se snažil seznámit. Netrvalo to tak dlouho a vůz jsem už nenastartoval. Naštěstí byl však po ruce rodinný příbuzný, který nám pomohl auto nastartovat přes kabely. Auto jsem nechal nastartované a poté jej vypl. Vše bylo v pořádku do té doby než jsem vyrazil zpět k domovu.

 

První co nás zarazilo bylo výstraha na nefunkční EPC na maxidotu po nastartování. Poté  jsme si všiml svítící kontrolky SYSTÉMU KONTROLY VÝFUKOVÝCH PLYNŮ. Při jízdě domů mělo auto i nižší výkon. Nyní je za parkované a po víkendu vůz objednávám do autorizovaného servisu. 

 

Chtěl bych se zeptat zda s tím má někdo podobné problémy nebo zkušenosti popřípadě na co se máme připravit a na kolik nás tahle sranda ještě vyjde? Vůz radši nechámáme kompletně zkontrolovat a necháme na něm udělat servis který je podle Škody až při 210 000 km. 

 

Předem Vám děkuji za Vaší odpověď.

 

Přeji hezky zbytek dne. 

Pavel

Editováno: , autor: pavelbahensky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...