Přejít na obsah

Dunenie motora


Stefan1983

Doporučené příspěvky

Ahojte...potreboval by som poradit,kupil som si superb2 facelift,rok vyroby 2015 2.0TDI dsg a mam taky problem,ze na sestke pri otackach 1600 az 1900 pocut dunenie od motora,hlavne ked je motor v tahu.presiel som cele nasavanie vzduchu,kryr motora,dotiahnute vsetko a ajtak mi to robi...auto ma 65000km...mal by niekto este nejaky napad,co to moze byt...iba na 6ke to robi...diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to dunelo prave v nizsich otackach ako spominas, hlavne na piatom stupni (sestku to nema). Neviem ako je to na tvojom motore, ale na mojom som len zhodil hadicu sania a klapku je tam rovno vidiet. Na chvilu pomohlo zakladne nastavenie a potom sa to zas objavilo, tak som ju vymenil (bola draha ako svina) a je klud.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co uz, to si nevyberies. Si zober, ze na Alhambre mi vibroval volant. Len minimalne, v zabere na sestku a aj pri brzdeni. Vymenil som postupne celu napravu - brzdy, ramena, tlmice, ulozenie stabilizatora, riadenie, poloosi a nic. Mechanik bol bezradny. Cista zahada. Tak som s tym jazdil normalne dalej a aj som to s tou zahadou predal. Kupujcemu som to vysvetloval a ten sa len potmehudsky usmieval. Myslim, ze vedel co tomu je a mi naschval nepovedal, aby ma nevystrelo :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Patranie po pricine dunenia-rezonovania pokracuje...kus som sa tomu povenoval...robi to od stvrteho stupna na kazdom stupni pri tych otackach od 1600 do 1900cca,vyhodil som so neutralu prevodovku a tak som zatlacil plyn,ziadna rezonancia ci dunenie,v jemnej zatazi to robi pri prudsom nie...a zvuk sa siri z lavej strany...este ma napada,ci ulozenie prevodovky nemoze byt v cude,nakolko aj na volant sa prenasaju vibracie..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...