Přejít na obsah

Krádež a pokus o krádež vozu.


titino

Doporučené příspěvky

Nedávno před marketem v Opave po vystoupení z vozu, auto nešlo zamknout dalkačem, podařilo se až napodruhé, nějak jsem tomu nevěnoval pozornost ale po ohlednutí jsem viděl kousek od vozu postávat tři lidi. Šel jsem do marketu nakupovat, jelikoš jsem potřebol koupit jen nějaké vino, prošel jsem tou nejkatší cestou rovnou k pokladnám. A co nevidím tan chlápek co stál venku, stojí kosek ode mne v dlouhým kabátu a čumí do regálu s nanukama, divam se na ňej a po chvíli jak zjistil že ho pořad sledudi okamžitě znejisťel a spěchal k pokladnám. Nic nekupova ani košík neměl. A to mi vše došlo, kašlal jsem na víno a mazal za nim. Skočil do auta a odjel. Spz Zlin. Telefonat s kamarádem a následovala montáž tajně ukritého vypínače. névím jak jinak zabezpečit auto proti odcizení. Ale když dojede dodávka s pavoukem tak mám stejně smůlu.

Editováno: , autor: titino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odporúčam porozmýšlať nad systémom VAM. Ja som si ho dal namontovať hneď po prevzatí auta, pretože je až prílš jednoduché prísť o auto za pár sekúnd. Ja tú "krabičku" vyberám pri každom vystúpení z auta a dokonca aj keď stojím doma za bránou prípadne v garáži. Dnes sa už tí zlodeji dostanú kamkoľvek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to zrejme o individuálnom prístupe konkrétneho servisu. Mňa sa dokonca sám predajca pýtal pri odovzdávaní vozidla, či neuvažujem o tomto systéme.

 

A nakoniec, keby aj vznikol nejaký problém, firma ktorá systém montuje v podmienkach uvádza, že preberá záruku na dotknuté diely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne tvrdili v predajni tiež to isté že prípade poruchy nevylúčil problém s uplatnením záruky. Preto mi odporučili Defend Lock z Škoda shopu. Pred tým som mal v OII Zeder ale pri Karoqu mi tvrdili, že to nijak bude zasahovať do kolenného airbagu atd......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, velkepeni napsal:

Pride ti odtahovka a za bieleho dna ti auto odtiahnu a staci ze budu mat reflexne vesty a okoloiduci nic nebudu riesit. Tvpj vam potom doma pekne rozoberu. Pre pokoj v dusi pphode no sto pro to neni

Tu už ale zachádzame do extrému, aj keď deje sa aj to. Ale v 98% prípadov zlodeji s odťahovkou nejazdia ;)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež rozmýšľam nad nejakým zabezpečením, dal som si urobiť ponuku od VAR, ale ešte  niesom rozhodnutý. 

Cenová ponuka pre Vás je:

Cena s montážou za zabezpečenie VAM R1 je 420 bez DPH

Nadstavbový systém ODŤAH je za príplatok 390  bez DPH

Nadstavbový systém AKUSTIK je za príplatok 580  bez DPH

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar chlapi, já jsem teda zatím jen čekatelem na nové, ale už jsem si objednal přímo u prodejce VAM akustik. Ptal jsem se hned na začátku jestli mají problém se zárukou při montáži i když VAM prý přebírá zodpovědnost za dotknuté části. Bylo mi řečeno, že vůbec s tím nemají problém. Dokonce, že přímo s nimi spolupracují, mají s nimi výborné zkušenosti a je možné to nechat namontovat přímo v prodejně. Takže jsem to u nich objednal. Nikdy nic není stoprocentní, ale měli víc jak 500 pokusů o krádež a ani jeden úspěšný, tak snad to o něčem svědčí. A k tomu samozřejmě ještě bude i pojistka.

Editováno: , autor: dany98
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 roky později...

já jsem si objednal zamykání páky řazení (mechanická převodovka) hned při koupi auta, je to Construct. Trochu vada na kráse je to, že by ten zámek byl lépe umístěný více v předu, takhle musí být sedačka spolujezdce odsunutá dost dozadu, aby se to dalo vůbec zamknout. Ale chápu, že to asi jinak nejde vyřešit s ohledem na přihrádku pro telefon a USB konektory. Samozřejmě to trochu nabourává systém Kessy, když stejně musím vytahovat klíč na odemknutí řazení, ale pro ten klid na duši, že je to o něco lépe zamčené za to stojí. Navíc, měl jsem to ve všech autech, tak jsem na to zvyklý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...