Přejít na obsah

Dodací lhůty OIII


boban1108

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Počátkem ledna jsem si objednal krátkou OIII s 1,8 TSI a manuálem. Prodejce říkal, že to bude trvat 4-6 měsíců. Řekl mi, že to objednal a nyní čeká ná oznámení data výroby. Od té doby se nic neděje. Předpokládám, že ten motor a má konfigurace asi nejsou příliš časté a tak se bude čekat, až se jim sejde více podobných objednávek a pak to vyrobí. Ale i tak - je takto dlouhá doba možná? Dá se někde zjistit aktuální stav objednávek, případně výrobní plán, kdy můj kus přijde na řadu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Já mám velice prudký nájezd. Zkoušel jsem to měřit s OIII a chybí mi tam 4cm. Pokud je auto naložené, nedej bůh že jedu trochu rychleji a zhoupne se, tak RS by si už asi škrtla. Určitě dřív než o 1,5cm vyšší klasika. Takhle právě občas škrtnu se svou současnou VW Jettou. Mohl jsem si sice ještě nechat zvýšit podvozek, ale do toho se mi už nechtělo. Kromě toho mi u RS vadilo, že jdou dát pouze nízkoprofilové pneu. Jsem už přeci jen usedlejší pán a s ohledem na naše silnice jsem nechtěl cítit každou díru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Nerozmlouvali, divili se. Vše vybráno dopředu a objednáno. Svého pordejce jsem osobně neviděl, vše řešeno telefonicky a mailem. A když jsem se ženou přišel pro auto (jsem 50+), tak než mému prodejci došlo co dělá, vstal od stolu, vyvalil oči a - co na srdci to na jazyku - "Já čekal nějakýho třicetiletýho magora" :) :) :) .

 

Pak už jsme se tomu společně i s mou ženou zasmáli a přes hodinu auto prolézali, protože já měl skoro zpaměti v hlavě manuál a dost načteno z tohoto fóra a on zase tvrdil, že podobné auto viděl poprvé a naposledy na začátku výroby v Boleslavi když byl na školení. Tak jsme se vzájemně poučovali, školili a dobře pokecali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu rozumím. Já měl předtím VW Jetta s 1,4 TSI a byl jsem unešen. Šel jsem tedy do silnějšího TSI a jsem totálně nadšen. RS je moc pěkná, ale výše popisuji, proč jsem ji nechtěl a nemohl vzít. Možná taky proto, že se 1,8 TSI moc neprodává jsem vybojoval tu slevu. U aut, která se točí v tisícových sériích, se asi taková sleva dostat nedá. Druhá stránka té mince byla, že mi vyhrožovali velmi dlouhou dodací lhůtou právě z důvodu "motorizace". Asi čekali až se sejde dost objednávek.

Legrace byla, když jsem obcházel autosalony:

"Dobrý den, co pro vás mohu udělat?", "Chtěl bych koupit Octávku". "Jistě podívejte se a případně se zeptejte".

A když jsem následně dodal že chci 1,8 TSI v Eleganci tak většinou: "Posaďte se, chcete kafíčko?" A už to jelo kol117

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...