Přejít na obsah

Dodací lhůty OIII


boban1108

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Já objednal Octavia fresh 1,2 tsi s dost slušnou výbavou navíc 1. prosince a v pondělí 15.2. si auto jdu převzít do autosalonu. Komplet výroba + nachystání a vyřízení papírů 10 týdnů. Auto přišlo na autosalon v uterý 9.2., takže příprava necelý týden a to jsem si to od nich nechal dát na značky. Kdybych tento luxus oželel, měl bych auto připraveno v pátek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Mám objednanu O3 combi , 1,6 - 81 Kw, DSG Style + a niejake prkotinky k tomu ( hlasove ovladanie, podsvietenie pod nohami, rezerva .. ), objednaval som to 1.2.2016. podla predajcu pojde do vyroby v 22 KT. V podstate ani velke zmeny asi nebudu v MR 2017 len co som sa docital, aj co je v novom cenniku ze Amundsen bude s WIFI a asi aj väcsi display bude. Snad predajca mal pravdu a doba vyroby bude dodrzana, podla 22KT budem cakat 4 mesiace. Snad nie viacej. Alebo? 

Editováno: , autor: SharkyML
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som 4.3 objednaval Scouta a povedali mi 22 tyzdnov, stale tajne dufam, ze to bude 16, max 18 tyzdnov. Ale skus sa ohlasit dealerovi, oni by zevraj mali 4 tyzdne pred vyrobou vediet, kedy to auto pojde do vyrobi.

 

Počkam do 22 KT, snad bude novy Amundsen. Tri mesiace som uz vydrzal mesiac este dam :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zmeny v MR2017 sa riesli tu http://forum.skodahome.cz/topic/134695-mr2017/?p=2151159. Vacsi Amundsen tam nikdy nebol. Ak to auto bude vyrobene 22KT tak pokial viem uz by malo byt MR 2017.

Aha, niekde som cital, ale asi to je blud ze aj amundsen by mal mat 8 palcovy display, ale asi to bol len niejaky ulet niekoho na niejakom fore. Dakujem pekne za upresnenie. 

Editováno: , autor: SharkyML
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...