Přejít na obsah

Dodací lhůty OIII


boban1108

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Tyzden trvalo, kym auto prislo na Slovensko k importerovi a dalsi viac ako tyzden, kym prislo k predajcovi. Potom prihlasenie a u nas vo firme to tiez nebolo zo dna na den. Ale dnes po neustalom otravovani som sa konecne dockal. K tomu, ze som auto vo firme riesil od novembra sa ani nebudem vyjadrovat. Takze peknych 8 mesiacov. A to sme fakt velmi velka firma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím,

objednával jsem novou OIII, nevíte, kdy může mít dealer od výrobce informace o předpokládaném týdnu výroby konkrétního vozu?

Dostal jsem pouze obecnou informaci "cca 4 měsíce", ale samozřejmě bych s ohledem na plánování prodeje současného auta potřeboval přesnější termín. 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ta hnědá marple je v typech standard. Na tu se nebude čekat déle :-)

Ta taky není špatná ale jednu metalickou hnědou v rodině máme. Já šel do Tour combi, TDI, + nějaké pakety a barva oranžová cayenne . Bude originál, takovou jsem zatím neviděl. Tam se čeká prý cca 3 týdny déle. Počítám v září. Tak čekám :-) 

Editováno: , autor: Radius_001
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Mám objednanou Octavii combi Tour 1.0TSI. Ve smlouvě mám termín dodaní nejpozději do konce října s tím, že termín výroby je 41-43 týden. Dneska jsme se informoval u prodejce jestli už ví přesný termín výroby a po jeho odpovědi jsem zůstal v šoku. Kouknul do systému a výroba se posunula až na 3-5 týden 2020!!! S novým autem jsem již počítal v průběhu října a tohle je velký problém. Prodejce se prý pokusí s tím termínem něco udělat. Stává se to, že se výroba posune o tolik? Chápal bych zdržení nějaký týden, ale 3.měsíce to je teda masakr. No uvidíme. Má někdo taky takovou zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zjišťoval jsem, jak je to u mojí objednané  octy (Stytle, 1.5TSI, DSG a něco navíc) a vychází to na cca 10-12 týdnů. Přesně netuším, kdy z práce odcházela objednávka, ale někdy v první půlce srpna. Dodání přelom říjen/listopad. Čili odpovídá prvotně avizované teoretické době potřebné pro dodání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...