lety12 Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Zdravim, jde nějak z auta vypnout předplacený Care connect, aby nevysílal signál do telefonu nebo je pořád zapnutý a vypnu ho jedině tím, že vypnu aplikaci na telefonu? Jde mi o to, že když půjčuji auto, aby si dotyčný nemyslel, že ho přes to jakkoliv sleduju. díky Quote
lety12 Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Nevkládal jsem SIM, je to asi nějak vestavěno. Quote
Martab Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Je tam vestavěná eSIM. Zkusil bych hledat pojistku, jetsli ten systém někde nemá. Možná kódováním se to bude dát vypnout, ale to jsou jen odhady, oficiálně to vypnout "nejde" :/ Quote
Petran Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Pokud dojde ke krádeži auta, zloděj se bude snažit tohle vypnout nebo se pokusí nasadit falešný hotspot. Quote
xtrack Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 A co aktivovat soukromý režim v nastavení infotaimentu? Quote
lety12 Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 Díky kluci, soukromý režim je dobrý nápad, vůbec jsem ho nepostřehl. Quote
Recommended Posts