Přejít na obsah

Koupě ojeté Fabie III


Hochmi

Doporučené příspěvky

 

@maros@kvetosm: Chalani myslite, ze auto ktore ma: front assist, svetelny a dazdovy senzor, predne a zadne senzory, sunset, vsetko v elektrike, tempomat, multifunkcny voalnt , automaticku klimu, vyhrev sedaciek, maxidot je nejaka nizka vybava. Je to bud nieco ako JOY, STYLE jednoducho jedna z najvyssich. 

Jedine co mi tam este chyba je tlacitkove startovanie EASY START, a aspon BOLERO, alebo AMUNDSEN Radio. Inak si neviem predstavit co by ste chceli este dat do Fabie. Preto vzhladom na vybavu sa mi nechce verit, ze tam hmlovky a elektrony uz neboli vo vybave ;-)

 

@maros: link na auto co si tu dal je vybava style bez nejakych doplatkovych veci resp. balikov, ale nie je to zle

@davi72 : nie je to zla fabka, ale style plus to urcite nie je. Myslim, ze je to dovoz Nemecko a je to nejaka vybava ambition a mozno doplatky. 

Ja mam style plus a oproti tomu ako je v linku tam chyba dost veci: (hmlovky, origo al. disky, Bolero radio, laktova opierka, EASY START (bezklucove startovanie)

 

Na prvy pohlad nie su to zle auta, len aby tam nebol nejaky zadrhel, ako pri predchadzajucich co pisal @maros ,ze boli burane.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@houmr da se jich najít více, je to Ambition dovezených z DE (namátkou https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-vůz/Skoda-Fabia-1.4-TDI-DSG-Combi-Ambition/vhc:car,pgn:6,pgs:10,ms1:22900_6_,mlx:80000,cli:automatic_climatisation/pg:vipcar/355273319.html). Ty rozdíly výbavy mohou být mezi trhy docela značně, třeba u nás měl FA už Ambition, ale zase měl paraboly, u vás na SK zase měl FA až Style, ale zase už od Ambition byli projektory ve standardu.

 

Edit: bourané je docela široký pojem, pokud je to jen nějaký lehčí tukanec, není se čeho bát, kor u auta starého 7let se proste vždy něco najde… (a raději lehce bourane kdy se v ŠA měnil nárazník a botanik a je to v záznamu, než nějakou opravu doma, co sice v historii auta nebude, ale…).

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Martab presne ako pises, ze medzi jednotlivymi trhmi su vybavove rozdiely a neznalost vybav u predavajucich, tak pisu kadeco co v aute ani nie a mnoho ludi ani vybavove prvky nepozna resp. nevie co presne si ma pod tym predstavit. Mna zabil jeden inzerat na F3 ze STYLE odfotena jedna fotka interieru a volam predavajucemu ci na fotka je origo jeho auta, ze ano. Hovorim mu to nie je style ale classic, ze on nasiel nieco podobne na nete popis vybavy tak to napisal k svojmu autu (nasiel fabku v plnej palbe) a prepisal to k holotine ;-)

 

Samo, ze u buraciek treba rozlisovat co to je, ci skrabnuty naraznik, alebo dokrcena strecha 

 

p.s.: medzi SK a CZ trhom bol este rozdiel pri motorizacii 1,2 TSI 66kW u nas kotucove brzdy v zadu zaklad , u Vas za priplatok. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Martab presne tak, ak jeho sestra bude chciet vybavenu F3 s najazdom okolo 100tkm a rocnik cca 2017 tak musi si nachystat okolo 250tKc. Je to o tom co rozpocet dovoli  a prioritach a kompromisoch vybavy. 

Nechcem tu davat nejake konkretne linky na auta, ale ceny sa tak pohybuju. 

Editováno: , autor: houmr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Nejsem si jistý jestli to sem patří ale zkusím ( když tak mne nekamenujte) ...
Schválně jsem byl v jednom nejmenovaném autobazaru se zeptat kolik bych za svou fábii dostal ... když mi řekli, že cca 120.000,- Kč tak sem myslel že mne jebne ... Škoda Fabia 1.0 TSi 70 Kw, r.v. 2018 najeto cca 45 tis. km nebouraná, výbava TRUMF, navíc zámek zpátečky, loketka, zadní parkovací senzory a folie na sklech ... chci moc nebo je to podle vás reálná cena ? za mne tak o 80000 pod ... díky za názory ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

snaha kazdyho obchodnika, levne koupit, draho prodat a pozde platit faktury. Ja zas to mam trochu jinak, auto musi jezdit a je mi jedno po cem smrdi. Ja bych kolem komina klidne naky elektrovehement poridil, treba uplne maly. Nemam k tumu predsudky, ale musi to financne davat trochu smysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@arokysjerdno

 

Si myslím že reálně bys to mohl prodat i za víc tak 230-260K jestli máš servisní historii jako že asi jo a z bazaru bys těch 190-200K dostal. 120 byla otevírací cena a čekal na vyjednávání, nebo opravdu poznal že jen zkoušíš a chtěl se tě zbavit.

 

@lemra79

 

Máš pravdu s elektro autem, problém je že malé vozy se nevyrábí a kvůli politice emisí ani nebudou. Eletro vozy jako enyaq a pod, jsou ty nejmenší, které výhledově na trhu budou. Očekávají se zatím spíš větší, např. elektrizovaný Kodiaq a pod.

Do dnes lituji že jsem nekoupil eletrické citigo nebo VW up! jeté už to nechci.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že není třeba zatahovat EV do každé diskuze, kór když sem to ani vzdáleně nepatří (a navíc @15degren, neprotiřečíš si? "Eletro vozy jako enyaq a pod, jsou ty nejmenší, které výhledově na trhu budou. Očekávají se zatím spíš větší, např. elektrizovaný Kamiq a pod. ").

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...