Přejít na obsah

Neštartuje mi fábia 1,2 TSI


tibi

Doporučené příspěvky

Mám fábiu 1,2 TSI r.výr 2012. Nešli mi na nej dobre okná. Okno u vodiča šlo len keď som držal tlačítko. Nemal dobeh. Kontroloval som káble prepojovacie medzi karosériou a dverami. Tie sú v poriadku. Potom ma napadlo pozrieť poistky. Po jednom som ich vyberal a premeriaval. Po mojom zásahu ale auto prestalo štartovať. Štartér točí, ale motor nenaskočí. Veľmi malá pravdepodobnosť, že som niektorú poistku dal niekde inde. Ale dúfam, že nie, lebo som ich vyberal po jednom. Nenašiel som nikde ani vyobrazené poistky Myslím poistkovú skrinku, preto to neviem skontrolovať. Nemáte niekto toto nafotené, alebo niekde v návode? Viete mi poradiť, čo ďalej? 

Pomôžte ak môžete.   Ďakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okno na dobeh chodilo. Druhé chodí aj teraz. Teraz mi však ide hlavne o to, že neviem ani naštartovať. Čím viac na tom rozmýšľam, vychádza mi to tak, že štartovanie mi nejde preto, že som niektorú poistku dal inde. Včera sa mi jeden kolega snažil z počítačom načítať poruchu, ale nedarilo sa mu napojiť na riadiacu jednotku motora. Teraz by mi asi najviac pomohlo, keby som presne vedel skontrolovať pozície poistiek, či som niektorú nedal inde.  Podľa techničáku je to rok 2012 TSI . 

Prepáčte. Teraz som si všimol, že  v predošlej odpovedi tie poistky sú. Ďakujem. 

Editováno: , autor: tibi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Ahojte. 

Pripojím sa k téme štartovanie ale z iného súdka. Dnes asi po 4 dňoch som na sídliskovom parkovisku nasadol do auta, po zhasnúť konteoliek v polohe pred štartom som naštartoval a palubná doska s kontrolka mi začala čakať a blikať no motor nenastartoval. Baterka stavu mala aj ma no co mi prišlo divne ze štartér nepretocil. Nakoľko je tma poistky som nepozrel to hneď ráno skontrolujem. Len ci niekto mate skúsenosť s takouto problematikou. Ďakujem vopred za akúkoľvek skúsenosť. Motor  1.2 tsi fabia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...