Přejít na obsah

Osvetleni interieru nefunkcni


Curas44

Doporučené příspěvky

Zakladni otazka: zda mas zarovky nebo Ledky? Nesviti pri zapnutem zapalovani nebo i pri otevreni auta DO (po delsi dobe)? Jeden okruh napajeni jde pres pojistku, dalsi napajeni jde primo z jednotky.
U starsich rocniku je to pojistka c. 23. Zkontroluj jeste jednou podle popisu v manualu. Je mozne, ze nektere rocniky maji zmenene ulozeni pojistek.
Podle toho, ze vsechny zdroje svetla nesviti, vypada to spis na prerusene napajeni, kablik, spadly konektor, pojistka ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

ahoj,

  mám dotaz, čím by to mohlo být, už dvakrát po sobe cca 1měsíc (déšť a silný vítr) se mi stalo že se mi nerozsvítilo vnitřní osvětlení po otevření jakých koliv dveří.

  Lampička je přepnutá správně. (zkoušel jsem přepínat z jedné polohy do druhé , dveře i trvale) Rosvítila se až po otočením klíčku do polohy 1 (15).  a potom to zas fungovalo správně bez závad. ? Ve výpisu závad nic. ?  Rapid 7/2018.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Cau chlapi, vlastnim Rapida 2018 a zjistil jsem, ze mi nesviti zadne interierove svetla (stropni predni plus zadni, svetla pod nohami, kliky, spolujezdcova prihradka a ani kufr) zkratka nic v interieru. Pojistka cislo c.6 je ok. V nastaveni jsem zkousel vsechno mozne i reset, ale nic nepomohlo a stale nesviti. Nevite cim to muze byt? Asi nezbyva nez navstivit servis. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Takze nikdo nic? Asi nejaky novy typ zavady. Auto je mr 2019, ale nejhorsi, ze co s tim nevi ani Skodovka.. V servisu mi pripada, ze jsou bezradni.. Pry cekaji na vyjadreni ze ŠA, ale... Pokud se nemylim, tak maji na reklamaci 30 dni, tak uz jim bezi cas. Jen nechapu jak to chcou opravit, urgoval sem, ze potrebuju nahradni vozidlo a oni v klidu rekli, at si klidne prijdu proto sve, ze stejne dokud se neozve ŠA, tak ho nepotrebuji.. Silene.. Auto vlastnim 3 mesice a zacinam byt zklamany jak kvalitou, tak hlavne pristupem..

Editováno: , autor: Marek WV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nefunkční vnitřní osvětlení není šílená závada znemožňující provoz, ano je to nepříjemné, ale je pojízdné. Sám jsem několikrát reklamoval klimu a taky mě obtěžovaly cesty do servisu a při nouzovém stavu jsem byl na autě ještě víc závislý, přesto se mi omluvili, že na náhradní auto nemám nárok a opakovanou závadu odstranili a dokonce mi pak udělali výměnu oleje i na počkání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Včera jsem zjistil, že mi nejde přes infotaiment regulovat intenzita ambientního osvětlení nohou. Dříve šlo ztlumit a měl jsem to na cca 50%. Nyní se mi zdá, že svítí naplno i když uberu treba i na 10% a svítí stále i v poloze 0% = vypnuto. Zkusil bych obnovit výrobní nastavení, ale mám obavu, abych nepřišel o vlastní nastavení i jiných oblastech než osvětlení. 

 

EDIT: Už jsem tomu přišel na kloub. Jen se zaplým zapalovaním to svítí naplno a nereaguje to  na posuvník infotaimentu. Když se nastartuje a rozsvítí světla, pak to svítí nastavenou intenzitou a reaguje to na posuvník v nastavení. Jsem holt trubka 😆

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...