Přejít na obsah

Meranie kompresie


zajo301

Doporučené příspěvky

Prosim vas chcel by som si zmerat kompresie na valcoch viem ze treba najprv zahriat motor a potom povyberat vsetky cievky a sviecky a postupne merat po jednotlivych valcoch zosliapnutim pedalu na 100% .len potrebujem poradit ze kde je treba odpojit palivove cerpadlo.je to poistka  c.1 v poistkovom boxe pri dverach alebo treba v motorovej casti odpojit nejake rele?ci normalne odpojit konektor na palivovom cerpadle? dakujem za radu motor 1,8Tsi.

Editováno: , autor: zajo301
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 24. 4. 2019 na 20:57, mino22 napsal:

 

ok vytiahol som poistku c27 a nastartoval potom a asi 10sekund este isiel motor a potom zdochlo takze vyplo palivove cerpadlo a vstrekovace vypumpovali posledny benzin mna len zaujima ci ked budem takto merat kompresiu nebude to vadit vstrekovacom  tie budu asi stale zapojene nie ? zajtra mi pride merak na kompresiu tak to chcem odmerat.len nech viem ci to nevadi vstrekom ked budu pod stavou a naprazdno ich neodpravim?ci ak som odpojil poistku c.27 tak je to aj palivove cerpadlo aj vstrekovace lebo tam pisu len u vznetov. motoru a pri benzinovom neni poistka na vstreky?

Editováno: , autor: zajo301
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok tak som to dnes nameral poistka c.27 von motor zohriaty na 87C nehal som este povrcat kym to nezdochlo.odpojil cievky a sviecky vsetky von a tlaky  11,9- 12,00-11,8-12,00 takze je to dobre.motor 1,8Tsi BZB ma nabehane 254000km.  dakujem za radu mino22

Editováno: , autor: zajo301
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...