Přejít na obsah

Cukání motoru při jízdě po prvním startu


mbuky

Doporučené příspěvky

Při studeném nebo teplém motoru když nastartuji motor v tahu cuká. Zastavím, vypnu motor, znovu nastartuji a je to už v pohodě....Když během jízdy zastavím a vypnu motor a znovu vyjedu i třeba jen po pár minutách, tak se situace opakuje.  S Oktávkou 1,6 Mpi 75 kW nemám zkušenosti, přešel jsem k ní od Fel. 1,3. Je to 08rok,má necelých 80tis. Nové svíčky a LPG, dělá to v obou režimech. Nemáte někdo nápad, čím by to mohlo být? Já zatím v diskuzích našel možnost EGR ventilu, ale nesedí to zcela... dík za názor..

Editováno: , autor: mbuky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem koukal, že typ motoru je BSE...Co nejdřív zajedu k mech., aby to napojil na počítač a zkusil zjistit, jestli mu to vyhodí nějakou chybu. Z počástku závady to nebylo pravidelné - po startu, když motor chvíli stojí... dvakrát  jsem mu auto přivezl a závada se s ním neprojevila..., tak uvidím..., a to čidlo otáček by mu vyskočilo jako závada? jinak zatím dík..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ja mam podobny problem. Mam taky oktu 1.6, mpi, 75kw, BSE. Po vymene prevodovky za repas mne pri novem startu a taky v obou rezimech lpg i benzin pocukne na 2 sec jako kdyz dojde palivo a pak jede uz normalne. Pokud vypnu motor a znova nastartuju opet to samy. Kabely, svicky, civka nova.proste zahada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...