Přejít na obsah

Fabia II páté dveře špatně doléhají


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

 

před pár týdny jsem koupil Škodu Fabii II r.v. 2008 od autorizovaného prodejce s programem Škoda Plus. Po chvíli ježdění na nerovném povrchu např. dlažebních kostkách jsem si všiml nepřijemného "vibračního" zvuku v zadní části auta. Po prohlídce pátých dveří (víka kufru) jsem zjistil, že levá strana špatně "lícuje". Když kufr zavřu a snažím se víko "nadzvednout" z pravé strany tak se skoro nehýbe, ale z levé strany se dost odlepuje, jako kdyby tam něco chybělo a dveře netěsnily. Dveře jdou normálně otevřít i zavřít, zámek funguje a opticky vše vypadá v pořádku. Auto jsem vezl do servisu kvůli vyměně rozvodů, oleje a filtrů a při té přiležitosti jsem jim o dveřích řekl. Údajně seřídili zámek dveří, ale problém to nevyřešilo. Po chvilce zkoumání jsem zjistil, že na levé straně chybí na dorazu koncová gumová "čepička", ale po přendání z druhé strany problém přetrvává. Snažil jsem se projít všechno co jsem na dveřích našel a z pohledu laika jsem nepřišel na nic co by to mohlo dělat. 

 

Nemáte někdo prosím podobné zkušenosti, případně tipy čím by to mohlo být? 

 

Díky za jakoukoliv pomoc.

Editováno: , autor: Jaroslav Tříska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto je vedeno jako nehavarované, ale už jsem si všiml více věcí co úplně nesedí. Docela smutný, jestli to opravdu bylo bourané. Vsázel jsem na jistotu, když jsem to kupoval od největšího prodejce Škodovky na Vysočině, který má i autorizovaný servis a je součástí Škoda Plus. Tak to dovezu někam kde se na to podívají a případně to prostě přejdu. Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém je v tom, že už jsem do auta investoval dost peněz (komplet výměna rozvodů, pumpy, olejů, filtrů, brzdovky + pojistka, která není zrovna nejlevnější) a to už mi nikdo nevrátí. Auto je jinak v pořádku a v ceně byly zohledněné i "nedostatky", takže nevím jestli se mi to za případnou reklamaci vůbec vyplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...