Axess Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Ahoj, mám na své Octavii III (r.v. 2014) vyhřívané čelní sklo s drátky, které je nyní na výměnu po poškození kamínkem. Chci se zeptat, zda pro Octavii III (např. pro aktuální verze po FL) existuje také verze čelního skla vyhřívaného již folií a ne drátky? Pokud ano, byla by možná z pohledu kompatibility, konektorů atd. jeho aplikace do verze před FL (viz r.v. výše)? Díky za odpovědi znalců autoskel :) Quote
LukášCBR Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Myslím, že to na OIII neexistuje a to ani u FL. Fólii má Golf, Superb a Passat. Možná se zákazníci dočkají vyhřívané fólie u OIV. Quote
JiVi Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 pro zajímavost by mě zajímala cena výměny tohoto okna … ať vidím,. co mě případně může potkat... Quote
beuticek Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Mně ho teď měnili (prasklé od šutru), cena do 12 tis. Quote
Bubaq Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Cena zalrzi na tom, jestli na skle je nebo neni senzor deste a svetel. Se senzorem je vyrazne drazsi. Quote
Recommended Posts