Přejít na obsah

Smart Holder - držák multimédií


suntour

Doporučené příspěvky

Já nemám zkušenost přímo se Smart Holder od škodovky, ale zrovna včera jsem malé na tablet do auta dával už druhý držák z Aliexpressu, který jsem tam kupoval tehdy cca 60kč/ks (teď je dražší kvůli dopravě).

A musím říct, že si úplně dobře nedokážu představit ten škodovácký, že je zcela stabilní na té "jedné pacce".

Já kupoval druhý (shodný s předchozím) jen proto, že jsem jej chtěl jako záložní, kdyby třeba prasknul, ale jak teď jezdíme hodně s tabletem, tak na tom jednom to sice drží krásně, ale při jízdě se podle mě ten tablet zbytečně třese. Proto jsem tam hodil dva vedle sebe (na každou nožku opěrky jeden) a drží ho to mnohem lépe. Při 10" tabletu to krásně tedy drží potom tablet na čtyřech místech shora a čtyřech zespodu a je to pěkně pevné za pár korun.

 

Říkal jsem si původně že zkusím právě ten držák nejprve z Ali a když bude stát za prd, tak vezmu škodovácký, ale nakonec jsem tedy rád za ten co mám.

 

https://www.aliexpress.com/item/Premium-Car-Back-Seat-Headrest-Mount-Holder-Stand-For-7-10-Inch-Tablet-GPS-IPAD/32905720305.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.21e04c4djltXe7

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...