Přejít na obsah

Výbuch klimatizace


Thomas..888

Doporučené příspěvky

Ahoj,

před 14 ti dny jsem v servise nechal měnit kvůli nechlazení klimatizace kondenzátor, kde byl únik, po výměně kondenzátoru bylo zjištěno, že kompresor taky nefunguje a když už jsme byli u toho, tak jsme rovnou vyměnili i tlakové čidlo....Cena za veškerou práci a materiál byla 17 000Kč, což je docela ranec. 
Klima šlapala v pohodě, ale včera, 14 dní po opravě jsem jel a najednou slyším bouchaní v motoru, takové divné rány, posléze zkouším klimu a klima vůbec nechladí, takže otevřu kapotu a celý motor postříkaný od chladiva, ale ani za boha jsem nemohl nikde najít odkud to stříkalo. Chtěl bych to zahrát na reklamaci, každopádně co když mi mechanik bude lhát že to nemá předchozíma opravama nic společného a další věc, když dělal tolik oprav, tak by si asi měl všimnout něčeho, co je špatně a mohlo by to rupnou, ať už hadice nebo trubka? 

Co myslíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co chceš slyšet? Záruku máš na kondenzátor, číslo a kompresor + na práci (na to, že ti to namontovat a naplnil správně). To že ti rupne trubka protože je stará není jeho věc. Pokud to nezpůsobil jeho zasah- například nefunkční tlakove čidlo.
Jestli jezdíš do servisu kde už předem víš že ti budou lhát, tak výměň servisaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...