Přejít na obsah

Spotify - obrázek alba


Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

řeším malicherný problém u svého infotaimentu (8 palců) v Suberbu III 2018. Při přehrávaní hudby přes média pomocí BT se mi na display nezobrazuje obrázek alba ale pouze znak BT. Při stejném postupu se stejným telefonem (SGS 9) v jiných autech vše funguje jak má. Také je v mém autě nutno fyzicky zapnout Spotify v telefonu, než začne přehrávat, v jiných autech se zapne samo.

 

Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aké sú tie iné autá? Škodovky alebo úplne iní výrobcovia?

 

Ani mne v F3 nechce cez BT zobrazovať albumy zo Spotify, hoci raz som videl foto F3 s rovnakým rádiom, kde foto albumu bolo. Na dôvod som neprišiel. Momentálne pripájam mobil cez AndroidAuto a tam už foto albumu ťahá automaticky.

 

Čo sa týka zapínania Spotify hneď po naštartovaní, nemôže byť problém v uspávaní aplikácie androidom kvôli šetreniu baterky? Netreba nastaviť výnimku? Aj u mňa sa objavoval tento problém pri každom 3-4 pripojení. Nakoniec som to vyriešil cez platenú aplikáciu Tasker, ktorá dokáže automatizovať niektoré úlohy. V nej som si nastavil, aby po pripojení mobilu k BT auta sa spustila aplikácie Spotify, potom Waze a po nejakej pauze (15sek) začala hrať hudba. Na 99% to vyriešilo moje problémy so zapínaním hudby cez Spotify. Existujú aj jednoduchšie alternatívy na automatizáciu úloh zadarmo, ktoré by toto tiež mohli zvládnuť, ale nemám ich vyskúšané.

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...