Přejít na obsah

Středová odrazka zadních dveří RS


F16

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Tak už mám taky vyměněno. Nevrtal jsem, nelepil jsem, jen jsem ubrousil ty zobáčky na odrazkách. Jen by mě zajímalo, jestli Vám celá ta lišta sedne úplně přesně, jako ta původní? Zdá se mi, že ta z RS je o trochu menší (na každé straně mi chybí cca 2-3 mm ke světlu). A taky nezacvakne až úplně k nárazníku. Posílám pár fotek na ukázku. Původně jsem myslel, že jsem málo ubrousil ty zobáčky, tak jsem to znova vyndal a ještě víc zabrousil, ale ta malá mezera tam pořád zůstává. Jinak při pohledu z venku vše vypadá OK a celá lišta v nárazníku drží...

20190918_175050.jpg

20190918_175104_001.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Panove, uz se na tento doplnek divam dlouho a moc se mi libi. Ale porad nemam jasno, kde dil koupit a jak namontovat. V autorizaku me odmitli cokoliv udelat s tim, ze maji tyto upravy zakazany, pokud to neni origo dil na odpividajici model. No a k memu klasik Kodiaqu to neni. Tak mi nezbyde, nez se do toho ousit stejne jako vsichni tady. Prosim proto jeste o pridani odkazu na obchod, kde jste to brali (myslim CR). To mam koupit dil pro RS? A jeste dotaz : ty 2 krajni odrazky, co uz tam mam, tak predpokladam, ze zustanou beze zmeny a jen mam nejak vyloupnout tu stredovou cernou listu pod hranou kufru a misto ni se musi vlozit nova cervena. Je to tak? A ta puvodni cerna je jen nacvaknuta? Diky moc za rady. Omlouvam se, cist umim, je tady jiz neco napsano, ale tema uz je otevrene dlouho a mozna mate nove zkusenosti, ktere krome me uvita vic lidi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zasielam foto....v pohode výmena za 10 minút, jednoduchá záležitosť. Ja som to objednal cez predajcu a žiadny problém s tým nemali.

Tie dve krajné odrazky ostávajú. Všetko je to nacvaknuté.

Tu je link: https://www.skoda-diely.sk/katalog/kodiaq/nahradne-diely/karoserie/zadna-cast-vozidla/zadny-naraznik-312.html?strana=2&sort=&listtype=&query=

Pozor pri objednaní....čísla sú:

- odrazky 2ks.......č. 565945103, 565945104

- lišta na odrazky 1ks.............č. 565 807 423 A9B9

 

IMG_2252.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ted se divam do toho obchodu a je to asi jinak... Zrejme musim koupit hlavni listu (565 807 423 A9B9 bez obrazku), kterou vymenim za cernou stavajici. A take musim koupit pravou a levou odrazku (565945103 a 565945104), ktere se pak vlozi do te listy. Ja jsem puvodne myslel, ze ta stredova lista je vcelku je to vlastne zaroven i ta odrazka. 

Editováno: , autor: Redfish
Anebo je to prece jen jinak? Kdyz to nevidim nazivo, tak mi to neni uplne jasne. Uz blbnu, sorry.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejen pro MAKEL

Hlásím, že jsem 3 díly objednal a jsou na cestě. Hned jak je budu mít (pondělí), chci to zkusit namontovat a proto se raději znova ptám odborníků jak s montáží? Jsem ze staré školy a jsem zvyklý dvakrát měřit ...

1. Krajní stávající odrazky nechávám bez povšimnutí.

2. Tu prostřední (černou, jakoby mřížkovanou) lištu mám vyloupnout směrem od středu ke krajům ? žádné šroubky tam nejsou? Nějakým plastovým bazmekem, abych nepoškrábal lak...

3. Nový koupený černý hlavní díl nacvaknu bez úprav na místo starého zrovna vyloupnutého.

4. Nacvaknu bez jakýchkoliv úprav obě nové odrazky do černého dílu nebo nejdřív vložit odrazky do hlavního dílu a pak až na auto?

 

No ptám se proto, že tady někteří píšou, jak museli něco dolepit, přišroubovat, oříznout apod. a Makel to zvládl bez úprav.

Díky všem, už se těším, moc se mi to líbí a doufám, že tu instalaci nepose..

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odrazky najprv musíš zacvaknut do hlavného čierneho dielu a potom na auto a ohľadom toho brusenia alebo vŕtania záleží len na tebe, to sú detaily, ak sa ti bude zdať že odrazky su v oblukoch moc vypuklé tak budeš musieť obrusiť 2-3 mm zobačky na lište alebo navrtať diery pod listou aby poriadne priliehala. 

Editováno: , autor: Jaro92
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...