Přejít na obsah

OEM ozvučnice


Doporučené příspěvky

Chi se zeptat jestly to náhodou někdo řešil,zajímá mě jestly to někdo šlyšel jak to hraje a jestly se to vůbec vyplatí.už nechci nějakou krabici ,když někam jedu tak to musí ven a nebo pak to tam lítá.

https://www.ahifi.cz/basser-oem-ozvucnice-10-skoda-octavia-iii-kombi.html

image.thumb.png.3a43a7be84c2e8421ffa185a5aa032db.pnghttps://www.ahifi.cz/clanky/detail/skoda-octavia-3-rs-montaz-subwooferu-a-zesilovace.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uvažoval jsem o tom, ale potřebuješ nějaký zesilovač s hi/lo převodníkem kvůli zapojení  a hlavně se musí kompletně vytlumit minimálně bok, lépe ale celý kufr, aby to nevibrovalo..takže je to docela pracný a ne úplně levný....nakonec jsem to vyřešil vytlumením dvěří, výměnou repro  a zesilovačem od Focalu co se vešel v pohodě za panel Bolera a jsem spokojenej.....se subkem by to ale bylo samozřejmě ještě lepší :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

puli: udělal jsem to na předchozím autě jiné značky podobně jako "cz pida".  Vytlumení komplet dveří s výměnou za kvalitnější repro a bez použití subwooferu.

A hrálo to daleko líp, než můj stávající CANTON v superbu.

Editováno: , autor: AdoksS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To my je jasný ,že vytlumit a jine repro na tom se už pracuje  , mě zajímalo tato řešení na oko heský, ale asi to hrát nebude. Za cenu okolo 7tisíc + izolace do toho nejdu ,bude aktivní subwoofer je to lepší alespon se nemusí mymejšlet kam schovat zesilovač a dá se to krásně odpojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...