Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahojte, snažím sa na Fabii spraviť fixné napájanie kamery, tak som kúpil taku blbosť ktora sa strčí miesto poistky a do nej sa daju poistky a ide z nej káblik (netuším ako to popísať).
Pôvodný plán bol taký, ze to dám miesto poistky rádia, no zistil som, že rádio ma asi inak riešené to, že je vypnuté zapaľovanie.
Nachádza sa niekde ľahko pristupnych 12v kde by som tu kameru vedel zapojiť, ale aby po vytiahnutí kľúča ju vyplo? Skúšal som aj autozapalovac ale ten je tiež podľa všetkého nonstop zapnuty.
Ďakujem

https://s.click.aliexpress.com/e/Aa3zr6Y

Posted (edited)

To ti je super vecička. Dakujem idem objednať. Tiež sa chystám tak isto zapojiť kameru len ja som plánoval priamo napojiť do poistkovej skrine. Ale teraz použijem toto. Do poistky to chcem dať čo je voľná na ťažné zariadenie č. 57 alebo sú tam ešte asi dve tri ktoré sú neobsadene len musím zistiť v ktorej je 12v po zapnutí kľučku 

07-43-37-post-10-1157430802.jpg

Edited by prokoppd
Posted (edited)

Tak potom ešte trúba. Tá myslím funguje len so zapnutým kľúčom. Len ešte vymyslieť kam zapojiť kostru. Ale to by nemal byt problém 

Edited by prokoppd
Posted (edited)

Neřeknu ti jaká je to pojistka,mám fabii 2 a tam to asi bude jinak,ale ano,je to ventilátor čerstvého vzduchu,ten se spíná až po otočení klíčku.

Edited by Albín
  • Líbí se mi 1