Přejít na obsah

Karoq zadné ukončenie prahov


slavino74

Doporučené příspěvky

Mám pocit, že súdruhovia v škodovke opäť nedomysleli ukončenie prahov vzadu pri podblatníkoch. Je tam kopa tesnení pod ktoré sa v daždi a zime dostanú nečistoty a soľ a prahy začnú hniť. Zase mám čo čistiť pri každom prezúvaní. Myslím, že obdobné je to aj vpredu. Takéto riešenie zadných podblatníkov som nevidel ani u KODIAKA a ani na inom aute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil jsem vyfotit  to nešťastné místo ,kde dveře jsou místo podběhu .Doléhání dveří na těsnění je velmi špatné já tam mám na levé straně velkou mezeru, na fotkách to je částečně vidět, pravá strana je o něco lepší a těsní. Vlevo jsou špatně napasované dveře, panty a zámek. Těch míst kde se šetřilo je na autě víc, bohužel. 

P1070847.JPG

P1070849.JPG

IMG_20190604_163353.jpg

IMG_20190604_163614.jpg

Editováno: , autor: man.kar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Říkal jsem si, jestli to někomu bude vadit a dlouho nic až slavino74 se ozval. Já při prvním mytí auta po zimě nechtěl věřit vlastním očím, co za bordýlek se dostává mezi to těsnění. Přitom by stačilo aby to těsnění nalepený na dveřích mělo několikamilimetrový přesah tak, aby překrylo těsnění blatníku. Takhle hezky to vypadá s tím bordýlkem :)

P1070803.JPG

P1070804.JPG

P1070805.JPG

P1070806.JPG

P1070807.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Ty jo, nedalo mi to a ještě teď večer jsem mazal do garáže se podívat, ale já tam mám čisto, jen opravdu malinký náznak nečistoty a to při důkladném ohledání a auto mám zasraný jako jetel. To by jste asi měli reklamovat. Jinak já to budu schválně sledovat, jak se to bude vyvíjet na mém autě, ale zatím OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli už udělali nějakou úpravu tohoto. Mám Leden 2019. Že tam teče voda tak nevadí, je tam přímo pod tím rohem odtokovy kanálek.  Nejhorší je že tam zůstanou viset drobné kaminky které neumí propadnout.  Sleduj a dej vědět případně pošli foto jestli už to máš jinak vyřešené.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...