Jump to content

Recommended Posts

Posted

Touring Sport:

-karosérie combi
-17 kola Trius černá
-černé exterierové doplňky
-LED světlomety s ostřikovači
-Sportovní sedadla vpředu
-černý strop
-vkládané tkané koberce
-multifunkční sportovní volant s pádly DSG
-rádio Bolero

Omezený rozsah mimořádných výbav

Posted

za me si myslim fajn edice a takovy ,,BABY RS" s fajn cenou, bez zbytecnych asistentu a dalsich vymozenosti ;)

Kdyz da jeste prodejce nejaky procento dolu, tak jeste vic prijemny.

Pak staci prehazet jen narazniky a je z toho RS :D

• Pozitivní 1
Posted
Citovat
před 21 hodinami, Lukason napsal:

Nově možnost objednáno modelu Octavia III. Tour a Touring Sport ;) 

Tour motorizace: 1.0 TSI 85kW MP - 439 900,-  a 1.6 TDI 85kW MP - 499 900,-

Touring Sport motorizace: 2.0 TSI 140 kw 4x4 DSG - 699 900,- a 2.0 TDI 135 kw 4x4 DSG - 745 900,-

2.0 TDI 135 kw 4x4 DSG - 745 900,- vypadá dobře - jen je škoda té DSG :-(

Posted

No doufam, ze na to nebudou velkoodberatelske slevy, protoze ta sedadla pro Active a Ambition uz bych v dalsim aute nesnesl. Trochu jsem doufal v nejakou "Edition" :(

Posted

Z čeho jsou vlastně ta sedadla z active a ambition? Základní pro superb? To se na nich sedí tak špatně? Třeba v porovnání s fábií. Tam mně nepřijdou tak zlé.

Posted

Superb má taky dvě standardní tvarové verze. Ale do OIII se dávají jiná než do Superbu. Mně vadí, že jsou malá. To samé standardní sedadla v Rapidu.

Posted

Ještě jedna zajímavost. Stupeň Active byl zdražen o 10 000Kč. Do základní výbavy přibyl malý kožený paket, dešťový senzor, bluetooth a podle všeho i litá kola (!). Do paketu Active Plus přešly místo koženého paketu zadní parkovací senzory. Sice je to vzhledem k AM Tour pro běžného smrtelníka relativně jedno, ale vlastně se OIII dočkala takového neoficiálního AM Trumf.

Posted

Aha, takže za to může konfigurátor. Pak mě tedy přesvědči o opaku, že DAB lze do Tour dokonfigurovat. Já žádný jiný relevantní zdroj nenašel. Jen pro ujasnění, abych příště "neplácal".