Přejít na obsah

MR 2020


Popu

Doporučené příspěvky

V 30. 5. 2019 na 15:01, Aleš_BX napsal:

ok, jinak, konfigurátor na webu je konfigurátor na dvě věci, jednak není nejspíš zcela aktuální, alespoň včera mi prodejce říkal, že kromě S III FL jsou u ostatních modelů staré ceny a hlavně nevypisuje vše při konfigurování, ale něco až v kartě vozu... 

 

tedy nejlépe dotaz na prodejce, on to najde v pohodě v prodejním programu

Nový konfigurátor je s modelovymi daty a cenami k týdnu 28. Starý konfigurátor obsahuje MY2019, ale ten se bude vypínat. 

Takže spíš neznalost dealera nebo šíří fake news. :)

Chyby se tam vyskytovat samozřejmě mohou, není to objednávkový systém nebo eshop, ale bude jich promile. Nicméně tvrzení, že tam jsou špatně všechny ceny kromě Superb je scifi, nehledě na právní hledisko. :) 

Editováno: , autor: Yogg
Zkrácení
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, Dixik2 napsal:

Yogg:U krátkého Superba,když dám paket Columbus,tak se mě zobrazuje Amundsen.U SIII Combi tam je to správně.Koukni se na to.Díky.

Jestli myslíš v 3D renderu interiéru, tak to víme. V pátek by mělo být opraveno v opravném balíku chybek  2020 renderů :)

 

Je tam třeba u Combi Scout multifunkční volat, teď má bez atd. 

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Kulurak napsal:

@Yogg Měl by jsem dotaz ke konfigurátoru, u Octavie RS tam chybí možnost objednat “nezávislé topení”, je to správně, teda že už nejde objednat do výroby s ním?

 

A druhý dotaz v MR2020 teda neproběhli žádné výbavové změny u Octavie oproti MR2019 (primárně zase dotaz směrovaný k RS)?

V aktuálním prodejním programu vidím, že by měla být možnost v případě RS, Combi RS: PHC - Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním za 25 900,-. pro motor 2,0 TSI 180 kW 7-stup. automat....pro verzi 135kW nelze.

Co se týče RS, tak ze změnám k MR2020 tady toho moc není, nebo alespoň co mám k dispozici a je zveřejnitelné, kromě všeobecných věcí, který jsou na všech Octaviích, tak tu je akorát:
1) Nová logika nastavení zvuku motoru v Infotainmentu
2) Odpadnutí vyjímatelné lampičky z kufru

3) Ukončená barva stříbrná Brilliant

4) Interiér RS s šedým prošíváním odpadá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Koukám na ceník Octavie 3 MR 2020 (už je na webu škody) a tam není 1.5TSI? Jen 1.5GTEC, 2.0TSI  a dieslové motory. Co je to zase za výmysl. Za týden se bude objednávat ve firmě auto pro mě a asi můžu zapomenout na 1.5TSI a DSG

 

I když pod základními cenami jednotlivých výbav je řádek:
O dostupnosti dalších motorizací se informujte u Vašeho prodejce ŠKODA

Editováno: , autor: michal.vrbka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak já mám objednanou Octavii Combi III Tour 1.0 TSI. Připlácím za vyhřívané sedačky, rádio Bolero a plnohodnotnou rezervu. Slevu jsem dostal 8% a to jsem poptával vůz u dealerů mailem a jeden nabídl tuto slevu.  (žádnou zaměstnaneckou, atd... slevu nemám). Jinak to je omezená akce, že každý dealer mohl objednat jeden vůz.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a ještě tam bylo omezení, že se auto musí objednat do 14.6.2019. Dealer kde jsem objednal auto ho měl objednané jenom se upravila konfigurace. Samotní dealeři v tom měli zmatek. Někdo poslal nabídku a já jim volal zpátky jestli opravdu to auto ještě mají. A kolikrát se mi stalo, že to začli řešit a zjistili že už jim to vlastně nedovolí v systému objednat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...