Přejít na obsah

Čím déle jedu, tím víc mám benzínu! (po výměně komfortní jednotky)


Doporučené příspěvky

Ahoj!

 

V servisu mi vyměnili komfortní jednotku v mém Roomsteru ročník 2007 a od té doby mi funguje obráceně ukazatel paliva. Když vezmu plnou, svítí kontrolka, že nemám benzín a ukazuje to prázdnou nádrž. Pak mi postupně s jízdou benzín v nádrži přibývá :) Ještě mi taky vždycky po nahození motoru chvíli svítí kontrolka předních světel, což se nijak jinak neprojevuje, tak jsem se na to chtěl vykašlat, ale možná to s tím souvisí.

 

Nemůže to být něco banálního jako, že do té komfortní jednotky někam strčili nějakej kabel obráceně? Nechce se mi kvůli tomu do servisu, kdybych si to moh nějak snadno opravit sám. Ale nejsem nijak zdatný mechanik, i když šroubovák, kleště a kladivo mám :) Díky moc za rady!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto mělo nějakou technickou poruchu. Technik při předávce vozidla ti musí předvést, že je vše opraveno a že vše funguje, jak má. Třeba se i provede kontrolní jízda. Jinak si měl hned závadu reklamovat a nic neplatit. Já vždy platím, až po přebírce vozu, když se přesvědčím, že je vše v pořádku. Dále demontovaný díl je tvůj díl a máš právo si ho vzít sebou, pokud si v zakázce neuvedl jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...